Blue hair don’t care

451 23

De af Jer der følger med på instagram har måske luret, at vi har haft et lille projekt kørende de sidste par dage. Et blåt projekt :) I fredags blegede vi spidserne og forsøgte derefter at farve dem blå med en blanding af balsam og farve – men uden held… I dag lykkedes det så endelig! Alt vi har brugt for at få den blå (eller grøn-blå) farve, er at putte helt almindelig frugtfarve i håret :) Ganske ufarligt og uden kemikalier – og så går det ud næste gang vi vasker hår :) En ret fin måde at prøve dip-dye konceptet af, inden der tages med mere permanente midler i brug! Vi havde det ret så sjovt med hele processen – det var ren teenage-tøseri!

//Debbie og Signe

4 thoughts on “Blue hair don’t care

 1. Kirstine

  Så fine I er! Måske jeg skal prøve det i hele håret? Ved I om man kan justere intensiteten af farven? Kunne godt tænke mig en sart pink, eller grøn måske :)
  Kram K, der glæder sig til fin prikket præmie :)

 2. meowmeow Post author

  Jeg tror, at hvis du blander den med balsam, så kan du bedre justere intensiteten. Du kan eventuelt øve i en enkelt tot jo :D pink kunne være så sejt :)
  //Debbie som glæder sig til at overrække et par prikker.

 3. meowmeow Post author

  Det er i hvert fald ganske midlertidigt og ufarligt at prøve det af med frugtfarve :)

  //Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>