Carlton Arms Hotel NYC

Så er det vist på tide at jeg tager hul på mine fortællinger fra New York – og jeg lægger ud med at vise lidt fra hotellet.hotel1hotel6 hotel5 hotel4 hotel3 hotel2
Vi boede på et meget specielt hotel lige i smørklatten af Manhattan. Der er ikke en millimeter væg der ikke er malet til med kunst – og alle værelser er forskellige og dekoreret af forskellige kunstnere. Den blå mand og damen med paraplyen er fra mit værelse. Der bor desuden to katte på hotellet – så gæt hvem der havde booket netop her :) Carlton Arms Hotel er til dem der ikke skal bruge andet end en (god) seng at sove i og gerne vil spare lidt på udgifterne – der er nemlig hverken restaurant eller opholdsstue på hotellet (der ligger dog et ganske fint morgenmadssted lige overfor hotellet – det er billigt og godt) Hotellet har sin egen charme og er man til et skævt og anderledes miljø så er det en oplevelse i sig selv at besøge dette skøre sted – og beliggenheden er bestemt ikke at kimse af! Det skal dog lige nævnes at jeg klart vil vælge “private bathrooms” næste gang da ikke alle døre lukker helt tæt ;)

Klik på linket i teksten og se flere billeder af værelserne – man tror det er løgn – men det er det IKKE! :) Håber I er klar på mere NYC snarest – har masser i ærmet :)

//Signe

4 thoughts on “Carlton Arms Hotel NYC

 1. Helle Dannemand

  Der har jeg også boet, og det er et fantastisk sted! Det var vistnok i 2009, og vi boede i et værelse med lysekrone og leopardmønster på væggene. Vi havde et af værelserne med eget bad og toilet, og det ville jeg vælge til enhver tid. Til gengæld var vi der i november måned, og det var altså liiiiige koldt nok i og med, at vinduerne ikke var helt tætte, så det er nok bedst at bo der, når vejret er i den lidt lunere ende af termometeret.
  Dengang var der kun 1 hotelkat (en tætbygget grå kat), så jeg er da glad for at høre, at de nu har 2. Min veninde og jeg kunne sagtens finde på at booke et ophold der igen.

 2. meowmeow Post author

  Ja det er nemlig ret fantastisk – men specielt :) Og hvor hyggeligt at du også har boet der! Tror faktisk det er et ret kendt sted blandt New Yorkerne. Vi stødte i hvert fald på et par fine damer i en vintage butik i Greenwich Village som kendte til stedet og var meget begejstrede for de skæve omgivelser :D Den grå kat er der stadig og har fået en trefarvet veninde – de var dog ikke særlig kælne men det var hyggeligt at de var der :) Jeg kunne også sagtens finde på at booke der igen – tror måske mine rejsekammerater ville vælge liiiidt mere luksus en anden gang haha :)

  //Signe

 3. missejammer

  Jeg tror simpelthen at jeg bliver nødt til at spare (en masse!) penge sammen, således at jeg kan rejse til NY, k u n for at bo dér. Det ser jo helt og aldeles fantastisk ud! At der bor katte der, gør det kun det mere vidunderligt. Jeg glæder mig til at læse mere om dit NY-eventyr. Indtil videre er jeg meget begejstret.

 4. meowmeow Post author

  Jeg skal også spare en masse penge sammen så jeg kan komme afsted igen – og skal helt sikkert bo der igen :) Meget anderledes og sjovt sted! Jeg glæder mig til at dele mere ud af NYC godteposen :D

  //Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>