Den sidste vinterdag, var den fineste forårsdag

HI0A9302 HI0A9329 HI0A9345 HI0A9355 HI0A9423 HI0A9464

Årets sidste officielle vinterdag lugtede kraftigt af forår. Rarere duft findes ikke, ovenpå en yderst grå vinter. Både udenfor og indeni. Men den lørdag var lys. Udenfor, men i særdeleshed indeni. Vi brugte dagen hos min familie. Først kaffe og kage, og dernæst ud på tur. Skoven ligger lige rundt om hjørnet og med det mest eventyrlige lys, førte den os frem til en mystisk gangbro. Den var måske ikke så mystisk som sådan, den var faktisk yderst velbesøgt, især med den der føromtalte forårsduft. Men omslugt af en slags mosevand og masser af planter, førte den os vej ud til en ganske fantastisk udsigt, ud over Arresø. Jeg sørgede for at suge godt til mig. Af skoven og dens lys. Af solen. De blå bølger og den endnu mere blå himmel. Og selskabet. Mest af alt.

Alle billeder er lånt af min Mads. Jeg synes de var så fine, jeg håber I synes det samme.

//Debbie

5 thoughts on “Den sidste vinterdag, var den fineste forårsdag

 1. meowmeow Post author

  Ja, det er jeg også heeelt vild med! Simpelthen så flot fanget. Sådan et billede jeg virkelig ville ønske jeg havde fanget. :/ Some day… :)

 2. Missejammer

  Din Mads og du passer så aldeles godt sammen i forhold til billeder og billedbeskrivelse. Du har en fantastisk måde at skrive på, Debbie – og Mads tager nogle virkelig flotte billeder. I er dygtige.
  Det ser dejligt ud med det flotte lys og dejlige omgivelser.Jeg kan næsten dufte den omtalte forårsduft.

 3. meowmeow Post author

  Du er sød. TAK. Vi holder så utrolig meget af det. Så at der er nogen som helst, som synes om det vi får sendt ud. Det er jo så ganske fantastisk som noget kan være. Så tak.

  Vi var virkelig heldige med både lys og omgivelser den dag. Det er så skønt når det en sjælden gang sker! Og hurra, foråret ser ud til for alvor at være kommet. :)

 4. Pingback: Februar glimt, med tung snak | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>