Efterårstern

monki3monki1Jeg har været et smut forbi Monki (er og bliver min favoritbutik) i dag, og var nødt til at hapse denne ternede sag med hjem. Den er dejlig blød og rummelig – og så har den lommer! What’s not to like!? Det er en smule underligt, at skulle i efterårsfarver igen synes jeg, men på en måde også rart med lidt forandring :)

Har I gravet efterårsgarderoben frem af gemmerne?

//Signe

7 thoughts on “Efterårstern

 1. Missejammer

  Hvor er den bare fin og hyggelig. Lækkert med lommer – det synes jeg bare er så fantastisk!
  Jeg er så småt begyndt at tænke på efterårsfarver – og klæder. Men jeg er der ikke helt endnu.

 2. Katrine S.

  Jeg har endnu ikke nænnet at grave efterårstøjet frem fra loftet. Det er som om, jeg krampagtigt forsøger at holde fast i sommerminderne, selv om jeg også er stor fan af efterårets muligheder for lækre lag-på-lag-looks. Dine nye tern er helt vildt fine :-)

  Kh. Katrine

 3. meowmeow Post author

  Jeg tar det også lidt i etaper – men det er faktisk overraskende hvad jeg har fundet indtil videre som jeg havde glemt alt om :) Det er jo som at få nyt tøj igen :) Og så elsker jeg sæsonskift for så er der en undskyldning for at købe nyt ;)

  //Signe

 4. meowmeow Post author

  Jamen så afsted afsted til din nærmeste Monki pusher! Sølle 250kr for den lækre sag :)

  //Signe

 5. Pingback: Hej efterår! | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>