En fem-i-en gave

meowmeow_skateboard_05 meowmeow_skateboard_04 meowmeow_skateboard_02 meowmeow_skateboard_01 meowmeow_skateboard_03

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg fyldte flere år forleden. Fødselsdag betyder jo heldigvis bunkevis af forkælelse, og forkælet DET blev jeg i sandhed. Der venter jer selvfølgelig nogle glimt fra dagen, men først og fremmest vil jeg vise en af de mange gaver som regnede ned over mig. Eller faktisk var det delt op i fem pakker, givet i den viste rækkefølge.

I kan nok regne ud, at det ikke gav super meget mening for mig, da jeg startede ud med at åbne en pose ‘chokolade’-skruer (som ikke engang var lavet af chokolade!) eller ‘tacobearings’ (som i øvrigt var fra misserne – tænk de har taget sig tid til at tage ud og finde noget til lille mig ;)). Udover at indpakningen var fantastisk finurlig – lige efter mit hoved.  Men da det store fine pølsebræt kom flyvende ind som gave nummer fire, SÅ gav det alt sammen mening. Madsen min skruede og puslede et øjeblik, og vupti – så var de fem gaver pludselig blevet til én og endda den sejeste af slagsen – mit allerførste helt eget skateboard. Det havde jeg nu aldrig forudset, at jeg skulle få på mit syvogtyvende år. Der blev selvfølgelig straks trillet en tur på det…

//Debbie

2 thoughts on “En fem-i-en gave

  1. Pingback: Flere fødselsdagsgaver | meowmeow

  2. Pingback: One Day One Shot | Klykkeberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>