En lille brilleabe

profil optik 3

profil optik 2

profil optik 1

I mandags slog Debbie og jeg et smut forbi Holm & Bertung. Målet var blandt andet, at se lidt nærmere på Profil Optiks nyeste skud på stammen – PO by Profil Optik – deres helt egen brillekollektion. Kollektionen er inspireret af modebilledet i New York (love it) og tilpasset skandinaviske ansigter. Priserne er presset helt i bund (1.398kr-2.898kr), hvilket passer min pengepung perfekt! Jeg trænger SÅ meget til nye briller, og shopper lidt rundt efter de helt rigtige. Når man som jeg har brugt briller siden 2.klasse, er det nemlig ret så vigtigt at finde de rigtige – ellers ender de bare på mit natbord og kontaktlinserne bliver første valg. Jeg har her udvalgt seks styles, som jeg synes er ret så fine – har dog én favorit :)

Hvilket par synes I er bedst?

//Signe

5 thoughts on “En lille brilleabe

 1. Pingback: Blå (næsten) fra top til tå | meowmeow

 2. missejammer

  Jeg er vild med det midterste par til venstre!
  Og så må jeg spørge: Hvor er din bluse med prikkerne fra? Så flot!

 3. meowmeow Post author

  Jeg har faktisk lige været inde og vælge – og kan afsløre at det er et af de to par på det nederste billede ;)
  Blusen er fra DANSK – de har lukke salg (hvis de da ikke har lukket) på Istedgade så slap med næsten ingen penge ;) Og den er noget af det blødeste!

  //Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>