En lille italiener

little italy1

little italy2

little italy3Et dagens fra New York – taget i Little Italy af min søde moar :) Et fantastisk lille område hvor jeg helt sikkert skal bruge mere tid næste gang jeg rammer NYC! Billederne er fra om fredagen hvor vi også var et smut på Guggenheim museet hvor jeg blev kaldt ‘et levende kunstværk’ af en sød museumsgæst der var helt vild med mit “Signe-sæt” fra Insight! Faktisk har jeg aldrig fået så mange komplimenter for et outfit som jeg gjorde den dag! New York – du er for lækker! Jeg håber I har nydt det fantastiske solskinsvejr i dag – jeg selv har svedt på jobbet så håber på mere af samme skuffe i morgen hvor jeg har en længe ventet fridag :)

//Signe

P.S. Min mor sagde altså at jeg skulle stille den gule Forever21 pose væk så den ikke kom med på billederne. Note til selv: MAN SKAL ALTID LYTTE TIL SIN MOR!

5 thoughts on “En lille italiener

 1. sortegrisen

  Hahahah jeg ELSKER at posen er med på billderne (og jaaa man skal altid lytte til sin moar ;b)

  Og forresten 12000 gange tillykke med den nye blog – den er blevet SÅ fin!! :D

  Pernille

 2. meowmeow Post author

  Tusind tak søde P! Vi er også meget glade for resultatet :) Der er stadig et par ting der skal rettes op på men det kender du jo alt til :D

  //Signe

 3. missejammer

  Jeg har det ambivalent med posen. For på en eller anden måde er det også lidt cool, men samtidig forstyrrer den også billedet en anelse. Til gengæld er du (sammen med væggen) et kunstværk i sig selv. Så det er ret så sejt!
  Jeg glæder mig til flere billeder (og mere tekst, ej at forglemme!)

 4. meowmeow Post author

  Haha – det var mest fordi jeg ikke ville ha at nogen skulle fordufte med posen at jeg satte den ved min side ;) Men ja, jeg skulle ha lyttet til mutti :D Jeg glæder mig også til at dele ud af mere NYC stuff ;)

  //Signe

 5. Pingback: En stribet NYC kat | meowmeow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>