En overnatning langt ude i skoven

meowmeow_debbie_telttur09

I mit sidste indlæg skrev jeg, at jeg var blevet lokket til noget ganske grænseoverskridende. Telttur. I en skov. Uden forbindelse til omverdenen – Gisp, gisp og atter gisp. Men det gik over alt forventning, ja faktisk kunne jeg snildt have snuppet en dag eller to mere i det fri (okay, måske med et enkelt Instagram kig undervejs meeen). Vores lejer for natten så således ud…

meowmeow_debbie_telttur04
meowmeow_debbie_telttur03

Inden solen gik ned, var der tid til at gå på opdagelse i skoven. Jeg fandt smukke skatte i skovbunden og da mørket faldt på, kom kulden også frem og det gjorde godt med skoldhed aftenkaffe..

meowmeow_debbie_telttur02

.. og da den var brygget færdig, kom jeg ud til dette lysshow. Som min Mads udtalte det ‘Doobie elsker lys (som i, hun er ret så mørkeræd), så lys skal hun få’. Den blæsende, mørke skov blev pludselig ret så eventyrlig.

meowmeow_debbie_telttur01

Og i aftennydningen blev der slubret kaffe, spillet Rommy og hapset guf…

meowmeow_debbie_telttur07 meowmeow_debbie_telttur06

Morgenmaden var af den simple slags og vejret af den ret så regnfulde. Det var hyggeligt at sidde i læ og høre regnen tromme på presenningen, MEN det forpurrede også vores planer for dagen, som lød på at rippe vores skov for spiselige sager.

meowmeow_debbie_telttur05 meowmeow_debbie_telttur08

Så i stedet pakkede vi sammen før tid, susede mod Vanløsehulen og missebørnene, og hyggede under varme dyner med friskbagte muffins, med alt for flydende glassur og alt for meget krymmel på toppen. Og så vil vi tage revanche på telttur, bær plukning og livet i det fri i næste uge…

//Debbie

14 thoughts on “En overnatning langt ude i skoven

 1. Marina

  Aj, hvor ser det hyggeligt ud! Kommer da virkelig til at savne de gamle tider med FDF, hvor der blev serveret klatkager i trætoppene, men også tiden som helt nye kærester, hvor min mand og jeg lånte min svigerforældres shelter og sov derude nogle gange.

 2. meowmeow Post author

  Åh, det lyder nu bestemt heller ikke skidt med hverken klatkager eller nyforelskelse under åben himmel. Jeg kan varmt anbefale at tage turen, selvom man har kærestet i nogle år. Måske det endda kan vække lidt gamle følelser i én. ;) /Debbie

 3. Mia / Den Pæne Overflade

  Nøj hvor lyder det hyggeligt og fedt! Selvom jeg nu heller ikke just er outdoor menneske frisk på telttur får jeg da helt lyst til at tage afsted med lanterner og hele baduljen :)

 4. Katrine Guldbæk

  Ej, hvor hyggeligt. Der er altså ikke noget mere end at sove i telt ude i skoven, helt stille og fredeligt! Og så elsker jeg især, når det regner og man vel at mærke er inde i teltet – det er hyyyyyggeligt :-)

 5. Katrine S.

  Altså, hvor lyder det bare hyggeligt og romantisk på én og samme tid. Man skulle jo næsten tro, at der var optakt til et frieri :-). Uheldigt med vejret, men mon ikke der nok skal være masser tilbage at “ribbe” af ;-).
  Dejlige billeder…
  Kram,
  Katrine

 6. meowmeow Post author

  Det var det virkelig også. Og når der var udkig til huset fra lejeren og et rigtigt toilet, så var jeg også klart mere frisk på en tur i telt. Det der helt frilivs koncept, det er jeg lidt for sart til. ;) /Debbie

 7. meowmeow Post author

  Det er faktisk første gang jeg prøver at overnatte ude i en skov. Men det var nemlig virkelig fredfyldt, at ligge og høre bladede bevæge sig i vinden og regnen tromme på teltet. Åh, det er noget af det hyggeligste! /Debbie

 8. meowmeow Post author

  Det var det virkelig også, søde Katrine. Så hyggeligt og romantisk, at man helt glemte at være bange ude i den mørke skov. :) Jeg tror desværre ikke han har noget frieri i ærmet ham Madsen. Ikke endnu i hvert fald. ;)
  Men jeg tror bestemt der er masser spiseligt tilbage, der er i hvert fald nogle brombærbuske som rigtig gerne vil kigges på :D og tusind tak!
  Kram Debbie

 9. meowmeow Post author

  Det var det virkelig også, Nanna. Helt så man glemte tid og sted. Det er utroligt hvad lidt lys kan give af stemning ik? /Debbie

 10. Hans

  På trods af det dårlige vejr, så lyder det alligevel til at I har hygget jer :-) Det er lidt utraditionelt på den måde at tage på sådan en tur, men jeg syntes det er rigtig fedt, og jeg sidder helt og får lyst til at tage afsted også :-)

 11. meowmeow Post author

  Så må du se at komme derud Hans, inden det bliver alt for koldt derude. Det kan varmt anbefales, også selvom regnen siler ned. :)

 12. Missejammer

  Det lyder så romantisk at det kilder omkring hjertet. Jeg vil også på tosomheds-teltur med lysshow og regn. Det er da også den allermest perfekte måde at afslutte skovturen på! Årh hvor kært.

 13. meowmeow Post author

  Det var virkelig romantisk og helt perfekt! Det var så dejligt med sådan et skud kærlighed. Især fordi Mads arbejder så meget for tiden, så jeg er meget alene hjemme. Så er det godt lige at blive tanket op. <3 /Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>