En stribet, prikket OG ternet kat

meowmeow_debbie_dagens_moenstermix_02 meowmeow_debbie_dagens_moenstermix_01 meowmeow_debbie_dagens_moenstermix_03 meowmeow_debbie_dagens_moenstermix_05 meowmeow_debbie_dagens_moenstermix_04 meowmeow_debbie_dagens_moenstermix_06
Frakke Genbrugsguld / Trøje Genbrugsguld (oprindeligt COS) / Nederdel Monki / Støvler ASOS / Taske Vintage

I torsdags tog denne trætte kat mod Coffee Collective og sød katteven, efter en morgenvagt og en lille lur (og alt for mange kopper kaffe!). Når hjernen er slukket på grund af træthed, så er det altid godt bare at hoppe i en omgang garderobefavoritter og på mig har jeg masser af slagsen – både nye som gamle. Den pepitaternede frakke kender I vel efterhånden, det er muligvis mit bedste genbrugsfund nogensinde. I hvert fald nok det mest brugte. Og jeg har planer om at leve i den endnu et efterår og så længe som jeg kan holde ud i de kolde vintermåneder. ;)

Resten af sagerne er nye, men det gør dem ikke mindre yndlings. Prikkerne er en af mine mange ‘fra mig, til mig’-fødselsdagsgaver og faktisk kom de i et helt sæt. Striberne er fundet på sidste uges genbrugsjagt, men oprindeligt stammer den fra COS og er derfor i top lækker kvalitet. Og i øvrigt noget jeg har søgt efter l æ n g e, den perfekte stribede trøje. Jeg følte mig SÅ godt tilpas i denne tøjkombination – bløde klæder, lidt lag, leg med mønstre, pænt uden at blive for fint. Jeg tror det bliver en brugt kombination dette efterår. :)

Den smukke taske er forresten også en fødselsdagsgave, bragt til mig fra New York af den sødeste katteven. Den skriger så meget Debbie, at man næsten får ondt i ørerne.  Har I også ting i Jeres garderobe som bare definerer jer?

//Debbie

8 thoughts on “En stribet, prikket OG ternet kat

 1. PIXELS OG POESI

  Nøj hvor ser du fin ud, Debbie! Jeg ville elske at have lige præcis det der på! Jeg er generelt ret minimalistisk anlagt, men selvom der både er striper, prikker og tern i spil synes jeg alligevel det er ret roligt for øjet fordi det hele er sort hvidt – og så med et lille farvepift i form af tasken. Så fint.

  – og så er full skirt og stribet bluse også én af mine personlige favoritter.

 2. meowmeow Post author

  Tusind tak Michelle. Jeg er også ret glad for kombinationen – det bliver bestemt ikke sidste gang. :)

 3. meowmeow Post author

  Ih, tusind tak Betina. Jeg kunne også snildt se dig hoppe i de samme klæder!

  Det er en ny kombination for mig, men jeg er helt vild med den. Det skal bestemt prøves noget mere. :)

 4. meowmeow Post author

  Jeg er så enig. Der er noget meget klassisk over dem, de holder bare altid! :D /Debbie

 5. meowmeow Post author

  Tusind tak Julie. Jeg er virkelig også blevet glad for kombinationen – tror snart det skal luftes sammen igen :) /Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>