Et øjeblik

øje4

øje1

øje6

øje3

øje5

øje2

Et dagens fra i søndags, hvor D og jeg startede dagen ud med morgenhygge på Vesterbro, efterfulgt af gåtur i solen. Vores rejse endte i Landbohøjskolens have på Frederiksberg, hvor vi fandt et par fiiiine spots til at skyde lidt sommer-outfit-billeder :) Kjolen er ny – eller dvs – den har nu hængt i mit skab siden februar, hvor den ankom sammen med den her. Længden var helt forkert, og jeg har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle stille op med den – men jeg endte altså med at finde saksen frem så sommerstængerne kunne blive luftet :) Tasken er et genbrugsfund, og så fik jeg også luftet mine fine nye sølv Keds!

Har I været forbi vores fine Keds giveaway? Ellers så smut lige forbi HER ;)

//Signe

6 thoughts on “Et øjeblik

  1. missejammer

    Jeg synes det er en rigtig fin kjole og en misundelsesværdig taske du har dig der! Jeg er virkelig også VILD med jeres setting i forhold til billederne. Træerne er så nice at se på! Fedt, fedt, fedt!

  2. Lou

    Fantastisk fint og meilholmsk outfit :) Taske, sko og kjole spiller super godt sammen!

    Kh Lou

  3. Pingback: Blomstret kjole i blomsterland | meowmeow

  4. Pingback: Signe sættet | meowmeow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>