Favoritter hos Think PR

Så er det blevet tid, til endnu en omgang favoritter fra pressedagene – denne gang fra besøg, hos de altid søde piger hos ThinkPR :)

meowmeow_thinkpr_pressedage

Der var (som altid) lækkerier i lange baner til vores katteganer :)

meowmeow_thinkpr_pressedage_toms_prikkedeloafers

Fine prikker fra Toms – det er nok ingen overraskelse, at Debbie har disse som en af sine favoritter. :) Toms har skabt et brand, som ikke bare giver os mulighed for at få smarte fødder. Med projektet One for One sørger Toms nemlig for, at for hvert par sko der sælges, doneres der et par til en person i nød.

thinkpr4

Signe forelskede sig med det samme i denne cool statement halskæde fra Weiz, som udover smykker også laver tøj og accessories.

meowmeow_thinkpr_pressedage_michellecarlslund_illustrationer_kaffekop

thinkpr3

Michelle Carlslunds illustrationer er vi begge kæmpe fan af. Hun har en fantastisk evne, til at skabe fine og finurlige posters med et barnligt touch – lige noget for kattedamerne!
Den fine lille kop er fra Normann Copenhagen :)

meowmeow_thinkpr_pressedage_bonvita_gola_sneakers

thinkpr2

Vi har allerede sagt mange pæne ting om Gola – men altså se dem nu bare lige ikk?! De er ikke bare behagelige, men kommer også i de fineste farver og i mange forskellige kombinationer. Hvem ville ikke gerne hoppe i de lilla og grå leo basser til efteråret måske?!?!

meowmeow_thinkpr_pressedage_bonvita_lechameau_gummistøvler

Lækre gummirøjsere fra Le Chameau – perfekte til det danske Gajol vejr! Kvaliteten er i top og der er virkelig kælet for hver en detalje. Vi kan nok alle blive enige om at gummistøvler ikke er det mest sexede i verden – men de her kan da sætte lidt farve på enhver gråvejrsdag! Kan I mon gætte hvem af os der ville vælge hvilken farve? :)

meowmeow_thinkpr_pressedage_ternetsæt_mrlarkin

thinkpr1

Vores favoritsæt fra Mr. Larkin, som for nylig åbnede egen webshop – find den lige HER. Det ternede sæt ville Debbie gerne hoppe i og Signe drømmer om det sort/hvide. Begge sæt er i det blødeste, blødeste, økologiske bomuld – vi drømmer lige lidt mere ikk’ :) Som en virkelig fin feature, er der blomsterfrø inde i hangtagget på alle styles – så genialt jo!

Som altid kunne vi blive ved – for av der er altså mange fine sager på trapperne dette kommende efterår! Hvad siger I? Drømmer I også lidt med?

//Debbie og Signe

10 thoughts on “Favoritter hos Think PR

 1. missejammer

  På grund af jer, så er jeg m e g a forelsket i Gola skoene. Især de grønne med lyserøde/pink snørrebånd. *Savler* Jeg er virkelig også fan af Michelle Carlslunds fine illustrationer og ville mægtig gerne eje “Miiiiaauuv” og “Don’t Forget To Kiss” – jeg må lige spare nogle penge sammen. Til det hele. Punktum.
  Endvidere forelsker jeg mig mere og mere i jeres fine blog.

  Men nu må jeg spørge dumt, selvom det jo nok siger sig selv. “Pressedage” – arrangerer I med butikker, at I tager ud til dem, fotograferer og reklamerer for dem, på jeres blog, eller hvad vil det egentlig sige? :)
  Jeg er langt fra “klog” inden for denne ‘verden’.

  – Meow

 2. meowmeow Post author

  Tak for dine fine roser – det varmer :D Ih hvor dejligt at du også er begejstret for de fine Gola’er ;) Og ja, Michelle Carlslund er jo bare for sej!

  ‘Pressedage’ er en tilbagevendende event – to gange om året (forår og efterår) – hvor PR bureauerne inviterer pressen (herunder bloggere) til at kigge forbi deres showrooms og se de kommende kollektioner fra de brands som de hver især repræsenterer ;) Det er altså ikke butikker vi har besøgt, men PR bureauer. Vi bliver inviteret og kommer af egen fri vilje og interesse – det er jo altid spændende at se hvilke lækkerier vi kan forvente rammer butikkerne i fremtiden. Vi vælger ud og viser det frem som vi finder interessant og relevant her på bloggen. Håber det er svar nok på dit spørgsmål :)

  //Signe

 3. meowmeow Post author

  Ja, er det ikke smukt?! Og det var simpelthen det blødeste og lækreste kvalitet oven i hatten. :) Hvem der bare havde et pengetræ :(

  //Debbie

 4. meowmeow Post author

  Amen den er jo SÅ flot! :) Jeg er vild med den!

  //Signe

 5. Pingback: Favoritter hos Think PR | MEOWMEOW

 6. Costanza

  Hey! I was wondering if you still have the grid skirt by Mr Larkin if you would be interested in selling it. If so pop me an email, I’m looking for it everywhere!

 7. meowmeow Post author

  Hey Costanza. We wish the skirt was ours, but unfortunately, these pictures are from a visit to a PR agency. :( Good luck with your quest. We hope you find it somewhere else.

  //Signe & Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>