Festlig lørdagskat

Det er lørdag – og i aften skal jeg til fødselsdag hos søde Rósa. Derfor hopper jeg i dette sæt så snart fyraftensklokken ringer i aften kl.20!

wiw1
wiw2

Måske har i allerede set den fine hæklede top – i hvert fald hvis I følger min private instagram :) Jeg fandt den i en af mine favorit gennere på Frederiksberg i onsdags. Jakken er også et genbrugsfund – faktisk et fund jeg gjorde mig for lang tid siden sammen med kattevennen. Den har hængt i mit skab lige siden, men den savnede nok bare en lækker hæklet sag :) Nederdelen er fra Envii – en del af hvad jeg vil kalde min hverdagsuniform (i hvert fald når jeg har fri fra arbejde) – jeg har hele tre af slagsen! Skoene fra H&M husker I måske fra i sommers.

Rigtig go’ weekend kære læsere – andre der har kridtet danseskoene til i aften?

//Signe

6 thoughts on “Festlig lørdagskat

 1. A+K/VenterPaaVin

  Ih skoene er søde, men nøj man skal være vaks for ikke at træde i en vandpyt, spilde vin (sidder aaaaaaltid i skrædderstilling på stole, også med sko på) eller stampe engang tyggegummi op, med så fine sart en farve <3!

  -anne

 2. Michelle

  Nøj hvor er den jakken dog pæn i den sammensætning! Jeg elsker koblingen mellem skoene og overdelen. Der er sjovt for jeg følger jeres blog , dels fordi jeg (også) er vældig katteskør og så den sjove del, jeres stil er meget langt fra min egen men jeg synes simpelthen der er så cool “at se noget andet,” og ind i mellem også inspirerende fordi det giver en lyst til at tænke anderledes i ens tøj. Det her outfit kan jeg virkelig godt li. :)

 3. meowmeow Post author

  Taaak søde Anne – dem er jeg også rigtig glad for! Men ja, de er lidt sarte – har dog ikke været uheldig endnu 7-9-13 :D Og skulle uheldet være ude så er de vist lavet af kunstlæder og kan tørres af med en klud ;)

  //Signe

 4. meowmeow Post author

  Ih hvor skønt med sådan en kommentar, Michelle! Dejligt at vi kan inspirere lidt :) Jeg havde i hvert fald en skøn aften i sættet :)

  //Signe

 5. meowmeow Post author

  Ja, jeg faldt også for det fine mønster på jakken :) Og sættet fungerede super godt!

  //Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>