Fødselsdagsgave til mig fra mig

til mig fra mig

Jeg har fødselsdag på mandag! Selvom fødselsdag er noget af det bedste jeg ved, har jeg i år besluttet at holde fejringen lidt low key. Ingen stor fest eller noget, blot et par dejlige veninder og god mad. Det er meget voksent. Så jeg tænkte, at når jeg nu sparer en masse penge på at holde en stor fest, hvorfor så ikke forkæle mig selv med lidt nyt til efterårsgarderoben (knapt så voksent). Ovenstående sæt (minus accessories – det bli’r lige gangster nok) er derfor på vej til min postkasse – og som I kan se klæder det mig vildt godt :)

//Signe

4 thoughts on “Fødselsdagsgave til mig fra mig

  1. Lou

    Jeg hepper stort på fødeselsdagsgaver til en selv :)

    Fantastisk sæt glæder mig til at se det “in action”

    Kh Lou

  2. Missejammer

    Det er da et mega lækkert sæt! Online køb er til tider de bedste, fordi man føler man får en gave, hver gang man får pakker. Selvforkælelse på højt plan! Tillykke med kagedagen, voksenhed og selvforkælelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>