Fødselsdagskattens fødselsdag

fodselsdagsdoobie_28aar_morgenmad

Som I nok kunne forstå på Signes søde indlæg i går, har jeg netop fejret fødselsdag. 00:00 startede den med sang og kys og så sov jeg lidt, for atter at blive vækket med sang – nu af Tommy Seebach. Så var stemningen ligesom sat. Mads kørte til bageren, bryggede kaffe da han vendte hjem og inviterede mig så ud på en lille gåtur, ‘så vi blev frisket op’, til en dag fyldt med fejring.

fodselsdagsdoobie_28aar_selsoeslot02 fodselsdagsdoobie_28aar_selsoeslot01 fodselsdagsdoobie

Første stop efter gåtur og morgenbord, var Selsø Slot. Her blev vi modtaget af græssende får og skulle op af en smuk, grøn allé for at komme op til slottet. Slottet ligner dog mere en stor herregård udefra, men er nu yderst fin indeni.

fodselsdagsdoobie_28aar_elmelykro

Vi nåede lidt frokost og et tøjskift derhjemme, inden jeg blev inviteret på Elmely Kro, som ligger en ganske kort køretur, fra vores Landet. Her får man ægte dansk kromad. Alt er hjemmelavet og alt kommer fra nærområdet. Lige noget for os og vi blev bestemt ikke skuffede, kun meget mætte og en hel del fattigere. ;)

fodselsdagsdoobie_28aar_filmjordbaertaerte

Dagen endte på sofaen, godt flettet ind i hinanden. Jeg måtte vælge film, ligesom jeg måtte vælge alt tænkeligt snask fra lokalbrugsens slikhylder og spise jordbærtærte, til jeg nær revnede.

Jeg er i øvrigt selv ved at revne.. af spænding, for at fortælle om min gave fra Mads. En gave som jeg ikke selv skulle åbne og som jeg skulle sige ja til, før jeg overhoved måtte få den…

ringen

 

//Debbie

 

10 thoughts on “Fødselsdagskattens fødselsdag

 1. NannaLu

  Åårh, betyder det at du er blevet forlovet? Det er vist nok den sødeste og smukkeste gave nogensinde! Stort tillykke :)

 2. Marina

  Årh altså! Stort tillykke med fødselsdagen men et endnu større tillykke med forlovelsen! <3 Glæder mig til at høre mere.

 3. Michelle

  Årh! Så rejste alle hårene sig på en gang.. Stort tillykke med forlovelsen!

 4. meowmeow Post author

  Tusind tak, Marina. Ih, bliver sådan helt fyldt op af sommerfugle indeni, når jeg tænker på det. Det kommer først til at stå om et par år, men det er nu dejligt at have god tid til at glæde sig og forberede :) Bloggen bliver selvfølgelig inddraget heri <3

 5. meowmeow Post author

  Ja og JA. Den gave får han svært ved nogensinde at overgå ;) Og tusind tak, søde Nanna. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>