Fødselsdagsønsker #01 – Moomin mig

oenskeliste01_debbie

Okay, pludselig er min fødselsdag LIGE om hjørnet. Som i – der er præcis to uger til i dag og egentlig er det ikke noget der normalt plejer at stresse mig, jeg er nemlig ikke rigtigt den store fødselsdagsfejrer. Men i år gør jeg noget ved sagen, jeg har nemlig planer om at fylde hulen op med min dejlige familie, selvfølgelig diske op med fadevis af kage (det er da det sidste der skal mangle når kagekatten fylder år) og forhåbentlig vise vores ‘nye’ lejlighed frem som vi, hvis håndværkerne ellers vil rubbe sig, kan flytte ind i om en god uges tid. Jubiii… Men – en fødselsdag kræver som regel også lister med ønsker, til de besøgende gæster og i år har jeg for en gang skyld en kilometer lang en af slagsen. Men jeg tænkte jeg ville skåne jer for sådan en lang collage og deler derfor lige de mange ønsker op i bidder..

Som collagen tydeligt indikerer, er jeg lidt af en Mumifan. Især de fine krus, som jeg heldigvis er ved at have mig en flot samling af. Mumrikken er et af mine mange kælenavne fra Madsen (fordi jeg mumler helt sindssygt, hvis I skulle undre jer ;)), så ham ville jeg meget gerne have flyttede ind, så vi kunne sippe kaffe sammen om morgenen og den mint farvede Sniff kop, ville være perfekt når Signe kom på kaffebesøg i hulen. Men helt ærligt, så vil jeg jo helst bare have én af hver. Meget gerne med en af de yderst fine træbakker til at servere kaffen på, så kunne det da ikke blive meget bedre? Eller, det skulle da lige være, hvis kaffen kunne nydes med hjemmelavede Mumi småkager eller hvis jeg kunne holde styr på dagene med en Mumi kalender. Så ville det pludselig være en fornøjelse at skifte til ny måned, hver måned.

Hvad går I og ønsker jer? Kunne godt bruge inspiration, så der kunne komme lidt flere kilometrere på listen. ;)

//Debbie

7 thoughts on “Fødselsdagsønsker #01 – Moomin mig

 1. meowmeow Post author

  Okay, din samling var noget mere imponerende end min. ;) Kan godt forstå du er glad for den kande, den har jeg også sukket over og Sniff koppen er jo alt for sød. Min yndlings pt er dog jubilæumskoppen, som jeg efter lang tids søgning endelig har fået med briller i. :D

  //Debbie

 2. meowmeow Post author

  Jaa, vi er de bedste børn. :)

  Gode tilføjelser og alle faktisk nogen jeg har gået og kigget lidt på. :) Især porcelæskrukken med Lille My, synes jeg er noget så fin og kiksedåsen er også. Jeg fik et kagefad i fødselsdagsgave sidst år af min kæreste, så måske han bliver lidt trist, hvis jeg sådan skifter det ud allerede. ;)

  //Debbie

 3. meowmeow Post author

  Følte mig godt nok også heldig, da jeg endelig stod med det i hænderne. Men det er jo også flot uden, er helt vild med det krus. Så mange fine detaljer. :)

  //Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>