Fødselsdagsønsker #02 – Nødvendige unødvendigheder

FØDSELSDAGSØNSKER2014-02

Min ønskeseddel er fyldt med disse fuldstændig unødvendige, men alligevel absolutte nødvendigheder. Ting som jeg overhoved ikke mangler – som for eksempel endnu en pæn prikket kjole, flere finurlige kattesager, eventyrlige tegnefilm, barnlige illustrationer og fantasifyldte bøger. Nødvendige eller ej – nøj, hvor måtte det alt sammen godt flytte ind i hulen!

Især den fine Robin pil fra Lulu Badulla, som jeg er fast besluttet på skal være (en af) årets fødselsdagsgave(r) til mig selv.  Jeg har sukket over den ørering alt for længe nu og endelig har jeg undskyldningen (og overskuddet på kontoen ikke mindst), til at forkæle mig selv ud over det sædvanlige. Jeg kan bare ikke beslutte mig for om det skal være den i guld eller rhodium, der skal blive min. Den ene koster det dobbelte af den anden og det gør kun min tvivl større.
Hvilken kan I bedst lide? :)

//Debbie

2 thoughts on “Fødselsdagsønsker #02 – Nødvendige unødvendigheder

 1. A+K/VenterPaaVin

  Svært valg, begge er fine! Tsk. Kan faktisk heller ikke vælge, netop de to farver smykker er også de eneste jeg bærer. Men jeg havde nok satset på guld. Bare fordi.
  Fine ønsker ellers, Ponyo er en af de sødeste film, jeg ved.

  – Anne

 2. meowmeow Post author

  Jeg hælder også klart mest til guld. Jeg har altid været en guld pige, så de fleste af mine smykker er i guld. Den er bare også ret sej i sort. Hmm. Jeg tænker lidt videre. ;)

  Mht Ponyo kan jeg kun give sig fuldstændig ret. Den er simpelthen så fin!

  //Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>