For lækker til love – en singles bekendelser #1

Det er blevet tid til en ny række af indlæg her på bloggen. Jeg er nemlig single – igen. Nu tænker jeg, at jeg vil dele mine tanker med Jer om det her på bloggen :)

single1

Tinder. I kender det godt. Måske vil I ikke være ved det – men I kender det godt. Tinder er dating app’en over alle dating apps pt. Men altså, jeg synes det er lidt kunstigt. Men jeg er der – for det er jo det nye! Og egentlig giver det jo meget god mening, at man mødes via sin smartphone – alle går jo med snuderne begravet i den alligevel, så hvordan skulle vi ellers møde hinanden? Jeg er dog overrasket over, at der er så mange mennesker i nærheden af mig, som jeg aldrig har set eller mødt før. Men nok mest overrasket over hvor mange fyre der:

– tager selfies på toilettet (helst i bar overkrop naturligvis)
– har klappet en tiger
– står på ski/snowboard/surfer/vandrer/klatrer
– er DJ’s/musikere
– hedder det samme som min far (!!!)

Det bliver et ‘nej tak’ herfra :)

Er det mig der er kræsen, eller er der andre der har det på sammen måde med Tinder som mig? Eller er I måske så heldige, at prinsen allerede er cyklet ned ad Jeres gade? Del endelig gode Tinder historier :)

//Signe

6 thoughts on “For lækker til love – en singles bekendelser #1

 1. Segel

  Nu er det svært at se, når indstillingen står på kvinder, hvordan gutternes billeder ser ud, men kan fortælle at hos tøserne er der en overflod af billeder fra varme lande, folk der kigger udover solnedgangen, der bliver klatret på bjerge, eneste interesse er crossfitt, og løbetøj er åbenbart altid på….
  Tinder er da overfladisk, og er der endelig et billede jeg kan lide, så bliver der også klikket længere ind for at se, om man måske har bare en smule mere til fælles end hvad billedet fortæller.
  Oftest bliver der swippet til venstre på grundlag af: Hun ser ikke ud som en der ville gide mig, Vi har vidst absolut ingenting tilfælles, Out of my league, sportsnørd, hippie, hun er for tyk (ja sådanne er det jo også en gang i mellem, ret sikkert på at de badejern der viser 12pack på tinder, får flere swipes til højre end andre)
  Kan være at jeg bare ikke dur til Tinder, da jeg gerne vil læse mere om personen. Have lidt mere “profiltekst” end et instagram navn.

 2. meowmeow Post author

  Tusind tak for et indblik i “den anden side” af Tinder :) Jeg har ofte spekuleret på om det mon galt det samme med damerne derinde. Jeg er faktisk også forundret over hvor lidt folk skriver om sig selv. Det behøver jo ikke være en roman – så kan man jo altid betale kassen for en profil på Dating.dk i stedet – men bare kort så man ved om man bare skal ‘swipe’ videre. F.eks “Jeg er allergisk over for katte” – et sikkert venstre swipe herfra ;) Mit indtryk er lidt at mange bruger det som en ‘hook up’ app når de er i byen eller lignende. Vel egentlig også det som det startede som. Måske er der også nogen der får det bedre med sig selv… Smarte typer er der i hvert fald masser af – wonder why? ;)

  //Signe

  PS Jeg kender så godt den der ‘ligner ikke en der vil gide mig’ – og hvad er grundlaget? 3-5 billeder fra Facebook… Det er dumt ikk?

 3. Katja (@Eeyorenyk)

  Jeg er ikke på Tinder, efter den lettere fordomsfulde tanke at det er for overfladisk og smart-i-en-fart agtigt ti l mig. Som du har selv har opdaget, så tror jeg lidt at størstedelen af gutterne på Tinder er gå-i-byen-fra-torsdag-til-søndag, surferdudes med lidt for meget selvtillid i lidt for lidt at have det i, typerne der kalder kæresten for kælling og nægter at holde hendes håndtaske, mens hun finder den rigtige bakke jordbær i Føtex.

  Kort sagt: Bare ikke min type. :P Min prins må dukke op på en anden måde – Meget gerne på et bibliotek eller i en boghandel, hvis ellers man kan ønske. ;)

 4. meowmeow Post author

  Tusind tak for din kommentar Katja :) Jeg kan fortælle at der er overflod af netop smart-i-en-fart typer derinde, men jeg tænker jo bare at når jeg er der må der være andre som mig… Tror bare der er langt imellem dem. Jeg ser det også bare som et sjovt tidsfordriv og lidt ‘et spil’ – hvilket det vel på en måde også er ;) Men der er helt sikkert andre måder at møde ham prinsen på – jeg håber egentlig også selv at jeg møder min i et andet forum end lige Tinder :D

  //Signe

 5. Pingback: Tirsdags tilbageblik | MEOWMEOW

 6. Missejammer

  Jeg er selv blevet single igen. Men har ikke Tinder og er egentlig ret god til at møde folk i den virkelige verden. Så kender ikke til dèt problem.
  Dog har mit længste forhomd varet lige knap 2 år. Så måske er jeg ikke kræsen nok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>