For lækker til love – en singles bekendelser #2

single2

FYI – jeg er stadig single. Nu er jeg nået dertil, hvor jeg begynder at føle mig ret så godt tilpas med min status som single, og det skræmmer mig faktisk lidt! Jeg har egentlig altid set mig selv som ’kærestetypen’. Men måske er det meget sundt, at blive rusket lidt i og opdage nogle nye ting om sig selv. Men hvad nu hvis jeg bliver så tilfreds med ’mit nye jeg’, at det bliver svært for mig at finde plads til en mand?

Jeg kan i hvert fald mærke, at jeg er blevet utrolig selektiv (læs: kræsen) hvad angår fyrer. Måske har det noget med alderen at gøre… Der ER bare ikke særlig meget godt at vælge imellem når man når 30’erne (sorry guys). Puha… Det er så mærkeligt at snakke om alder. Det skøre er, at når jeg tænker på ’folk i trediverne’, så synes jeg bare de er mega gamle. Men jeg føler mig ikke selv gammel..? 30’erne er jo også de nye 20’ere ikk? (Tro på det Signe) Men der må da være en enkelt eller to af modsatte køn derude i Singleland der har det på samme måde som mig – gerne en flot fyr med styr på sit liv, god personlighed, lækkert hår, veltrænet, godt job og de rigtige værdier i livet – er det for meget at forlange? :)

Håber I vil dele Jeres tanker om dagens emne i kommentarfeltet nedenunder :) Jeg vil også meget gerne høre fra Jer der er i forhold :)

//Signe

6 thoughts on “For lækker til love – en singles bekendelser #2

 1. Missejammer

  Det er ret interessant at følge med i dit singleliv. Jeg synes også at folk i trediverne lyder som “gamle” (mest af alt fordi de i hvert fald er syv år ældre end mig).
  Men dem jeg kender i trediverne, de virker mega friske og livlige. Så jeg tror jeg er blevet lidt alderskonfus. Hvilket måske er positivt? Men det gør også bare mig yngre. ;) Jeg håber du finder din ønske-fyr, men i forhold til din ønskeseddel, så kender jeg slet ikke markedet. Dog har jeg nogle veninder i 20’erne, som scorer mænd i 30’erne – måske er det derfor der ikke er nogle tilbage til dig? :O

 2. Michelle

  Det er sjovt, for jeg har altid set mig selv som “singletypen” men har nu været kærester med Jonas i 4 (eller er det 5?) år. Så jeg er vist lidt “sat”, hvad det angår ;-) Men jeg kan gå helt i panik ved tanken om at være “sat”; fastgroet, gået i stå, låst, kedelig. Ydrk!

  Og så synes jeg KUN at man skal være kræsen – forstået på den måde, at man skal kun være sammen med den helt rette. Og så er 30’erne altså ikke noget gammelt årti – det handler om indstilling og livsstil! :)

 3. meowmeow Post author

  Årh fedt at du finder det interessant :) Det er jo altid lidt nervepirrende at lukke op for den mere private del af en selv her i blogland ;)
  Kan du ikke sige til dine veninder at de skal lege med nogen på deres egen alder så haha ;) Jeg ser det absolut også som positivt at jeg ikke føler mig gammel – det er mere alle de der biologiske ting der følger med alderen der begynder at stresse mig lidt – men der er da mange gode år i mig endnu ;)

  Tusind tak for din kommentar :)

  //Signe

 4. meowmeow Post author

  Taaaak for dine tanker Michelle! Måske skal man bare lade være med at putte sig selv i de der bokse som jeg i hvert fald har tendens til at gøre. Kærlighed kommer jo som noget naturligt og kan ikke fremprovokeres – for det meste kommer den når man mindst venter det ;) Derfor er jeg stoppet med at vente haha :)

  //Signe

 5. Nanna

  Jeg har været single hele mit liv bortset fra godt et år, for efterhånden tre år siden. Så jeg ser egentlig ikke mig selv som ‘single’, men bare som værende mig, hvis du forstår.
  Jeg har ikke så’n rigtig lyst til en kæreste, for jeg har aldrig prøvet at have en kæreste der var god for mig. Men jeg har lyst til at have lyst til at være i et forhold, for et af mine største ønsker er at få mig en mand og nogle børn. Da jeg var yngre var “mine planer” at få børn som 28 årig, men når nu jeg er fyldt 26 år har jeg totalt opgivet at nå det ;)
  Det der med at kærligheden dukker op når man mindst venter det – det har jeg droppet at tro på :D Men måske det bare ikke har virket for mig, fordi jeg et eller andet sted ikke helt ved hvad jeg “går glip af”, og derfor ikke gør noget ved det, når der dukker en interessant fyr op.
  (Beklager min lange kommentar – der er jo næsten nok til et helt indlæg ;))

 6. meowmeow Post author

  Tusind tak fordi du deler dine tanker Nanna. Måske burde alle singler tænke som dig – bare se sig selv som værende ‘mig’. Single lyder som om at der mangler noget – og det gør der jo ikke nødvendigvis ;)
  Og så tror jeg at tankerne omkring børn er ret typiske for os piger ;) Jeg selv havde en forestilling om at jeg skulle have børn før jeg blev 30 – det skete ligsom ikke. Ikke fordi der ikke var en mand i mit liv, men fordi jeg ikke selv var klar. Så det er ikke altid at det hele falder tilbage på hvorvidt man er single eller i et forhold. Jeg vil i hvert fald begynde at tænke at jeg bare er ‘mig’ i stedet for ‘single’ :)
  Er sikker på at kærligheden også dukker op for dig – man skal bare være klar til at tage imod den ;)

  //Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>