For lækker til love – en singles bekendelser #4

metrosigne

Det er ved at være lidt tid siden, at jeg har givet lyd fra mig her på bloggen. Jeg har haft travlt med arbejde, og mit hoved har været fyldt op med tanker om fremtiden. Min status som single er stadig den samme. Jeg har passeret 2års mærket – og det er det længste jeg nogensinde har været uden kæreste. Jeg er stadig i gang med at finde ud af hvem ’single Signe’ er. Det er lidt identitetsforstyrrende for mig (selvom jeg ikke føler, at jeg har ændret mig??). Men måske har jeg alligevel gennemgået en udvikling. Jeg har i hvert fundet ud af, at jeg skal blive bedre til at få gjort noget af alt det jeg gerne vil. Som den drømmende type jeg er, har jeg altid en hel masse ideer om, hvad jeg gerne vil her i livet. Rejse, opleve nye ting og få skabt mig en karriere. Jeg har tendens til at snakke en masse om alt det jeg gerne vil – jeg gør bare aldrig rigtig noget ved det – kender I det? Jeg har derfor besluttet mig for, at hanke op i mig selv. Der er jo ikke noget der bliver serveret på et sølvfad her i livet. Nu skal jeg så bare finde ud af hvor jeg skal begynde, for som sagt er der så meget jeg gerne vil. Forhåbentlig finder jeg ud af det hen ad vejen – og mon ikke også at min kommende tur til New York kan hjælpe mig lidt på vej!

Let the games begin! And may the odds be ever in your favor :)

//Signe

2 thoughts on “For lækker til love – en singles bekendelser #4

  1. missejammer

    Du er virkelig inspirerende og genkendelig med dine indlæg. Selvom jeg slet ikke har været single i noget der overhovedet ligner 2 år, så er det du skriver rigtig fedt. Med identitet og at hanke op i sig selv. Jeg glæder mig til at høre mere – ikke mindst om din tur til New York! :)
    Held og lykke!

  2. meowmeow Post author

    Tak søde Missejammer :) Det er jeg glad for at høre! Og jeg glæder mig også til at dele en masse fra Det Store Æble med jer her på bloggen!

    //Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>