Genbrugsguld #02

munufea_rodekors_genbrugsguld_blomstretskjorte

munufea_rodekors_genbrugsguld_blondekrave02

munufea_rodekors_genbrugsguld_blondekrave

munufea_rodekors_genbrugsguld_prikketguldkjole
Her kommer lige et par hurtige glimt af dagens genbrugsfangst, fra et lynvisit i Munufea på det tidspunkt vejret teede sig allermest åndssvagt og jeg selvfølgelig var kommet hjemmefra uden paraply. Men hvad betyder dryppende pandehår og drivvåd persianer, når man har en pose fyldt med guld i hånden? Det betyder ingenting, jeg var nærmest flyvende…

Skjorten minder mig om noget tapet, man kunne finde i et gammelt sommerhus. Jeg agter også at lufte den nede i vores sommerhus.. Og hjemme i byen… Og alle andre steder, den er jo noget så fin! Kjolen er jeg bange for bliver lige det største til mig men, hvor ofte finder man lige sådan en prikket gul sag? Kraven (eller hagesmækken, som Mads så fint kalder denne model) passer perfekt til min eksisterende samling (hagesmækker) og skal blandt andet hjælpe med at tilføre finhed, under alle mine tusinde striktrøjer.

Hvad synes I om mine nye fund? :)

8 thoughts on “Genbrugsguld #02

 1. meowmeow Post author

  Også mig, Katrine! Så den faktisk på deres Facebook for noget tid siden, men tænkte det nok var sådan en der røg med det vuns. Så følte mig ekstra heldig, da sen stadig hang der. :)

 2. A+K/VenterPaaVin

  Elskerelskerelsker den gule retrokjole – det er virkelig lige til en god gammel dansk film! Af den slags med Dirch Passer, Gihta Nørby og Ove Sprogø i skøn forenig.

  – Anne

 3. meowmeow Post author

  Var også sådan cirka det billede jeg fik i hovedet, da jeg fandt den, Anne. :D og det er så sjældent jeg støder på sådanne kjoler. :O

 4. missejammer

  Jeg tror ikke helt at jeg forstå, hvordan du skal bruge din “hagesmæk”, men jeg er sikker på at det nok skal være fint! Den gule kjole er noget så dejlig – jeg elsker sådan nogle “ældre” sager. Helt bestemt guld du havde bed hjem i posen!

 5. meowmeow Post author

  Tak missejammer! :D

  Hehe, jamen hagesmækken bruger du skam blot, som var den en skjorte. Bare uden den fylder så meget under trøjen. De er vildt smarte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>