Genbrugsguld #4

meowmeow_genbrugsguld_grønprikketskjorte meowmeow_genbrugsguld_prikketskjorte_ternetjakke meowmeow_genbrugsguld_ternetjakke01 meowmeow_genbrugsguld_lillaprikketskjorte meowmeow_genbrugsguld_lillaprikketskjorte_moenstretcardigan meowmeow_genbrugsguld_moenstretcardigan

Som Signe skrev forleden, hev jeg gode fund med hjem fra onsdagens Amager genbrugsskattejagt. Hjem kom nemlig to gange prikker, den ene endda i silke. En ternet jakke, med det fineste snit og en finurlig mønstret sag. Ingen dårlig fangst, jeg selv er især vild med den ternede jakke. Har I nogle favoritter? :)

Da vores tur endte og Signe skulle på arbejde, hoppede jeg en tur forbi Modedepotet, som havde åbningsdag og i øvrigt også lokket med en ualmindeligt fin hvid skjorte, som nu heldigvis er min. Jeg har allerede luftet den to gange siden, så er ret sikker på vi bliver gode venner. Den skal I selvfølgelig nok også få at se snart. :)

//Debbie

5 thoughts on “Genbrugsguld #4

 1. Kirstine

  Den ternede er også fin, meeen det kan vel næppe komme bag på dig, at jeg er mest til den mønstrede sag ;) Må snart med dig på gennerjagt igen, du kender jo alle de bedste steder! Glæder mig til Amager anbefalinger.

  Kram K

  Reply
  1. meowmeow Post author

   Hehe, nej det kom ikke som den store overraskelse. ;) Jeg tror faktisk det er en hjemmesyet sag oven i købet. Den ser i hvert fald lidt hjemmegjort ud. :)

   Og det synes jeg helt bestemt vi skal gøre! Jeg er altid frisk på en genbrugskigger :D

   Kram Debbie

   Reply
 2. Pingback: Prikket onsdag | meowmeow

 3. Katrine S.

  Åååh, jeg dåner lidt over den mønstrede jakke! Og den fine grønne, prikkede skjorte. Hvor er du altså bare god til at spotte de rigtige ting :-)

  Reply
  1. meowmeow Post author

   Hvor er du sød Katrine, tak! Jeg elsker jo at finde de ting, håber jeg kan leve af det en dag. :) følte mig godt nok også heldig den dag, fire så fine ting på en gang. :D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>