Glimt fra julen i Vanløsehulen

meowmeowdk_debbie_2014julegaver01 meowmeowdk_debbie_2014julegaver02

Gaveregn fra Mads, familie, veninder og mig selv. Det regnede mest med mumi og skum… Ja, generelt bare de fineste ting. Jeg er så glad for min høst!

meowmeowdk_debbie_juleaften05 meowmeow_debbie_juleaften04

De sidste (men yderst vigtige) forberedelser, til den store dag. Peberkage kagebagning og indfangen af juletræ. Vores allerførste juletræ! Det pyntede træ er fotograferet lige før dansen rundt om gik løs. Vi nåede at danse hele hulen igennem, til stor forvirring for de pelsede.

meowmeowdk_debbie_juleaften02 meowmeowdk_debbie_juleaften03 meowmeowdk_debbie_juleaften01

Men inden vi kom så langt i programmet var der en lang juleaftensdag som skulle overstås. Vi startede med fællesfoto og risengrød/ris a la mande. Så blev der ellers spillet spil, pyntet peberkage kager, set Disneys juleshow og h-y-g-g-e-t. Hvad fordriver I tiden med hjemme hos Jer? Min mor sørgede for, at bordet blev fyldt op til renden med en overdådig julemiddag. Da maverne var ved at sprænge og tålmodigheden ikke rakte længere hos aftenens yngste gæster, nåede vi endelig til dans,  gaveregn og raflespil….

Det var sådan cirka min juleaften, ovenpå en stresset men vældig fin december. Men det har I nok kunnet fornemme, altså stressen. Vi er ikke just de mest aktive katte herinde, da livet udenfor bloggen simpelthen trækker særligt meget lige for tiden. Men vi håber I hænger i derude, til vi har lidt mere at byde på. :)

Glædelig bagjul
//Debbie

One thought on “Glimt fra julen i Vanløsehulen

  1. Pingback: Januar køb | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>