Gola Giveaway (afsluttet)

gola02

gola01

Som lovet, skyder vi hermed vores allerførste giveaway i gang! Efter vi selv har fået lov til at tulle rundt i sådan nogle Gola basser, er vi virkelig blevet hooked. Selv efter mange timers fysisk aktivt arbejde, er dine fødder stadig flyvende. Heldigvis kan to heldige læseres fødder, også få lov til at være flyvende denne sommer. Vi har nemlig valgt disse to par særligt til jer. :)

For at deltage i denne dejlige giveaway, skal du gøre følgende:
Først og fremmest skal du følge meowmeow, ude på de sociale medier. Det er op til dig, om du vil følge med via; Bloglovin, Facebook eller Instagram. Du må selvfølgelig også hjertes gerne følge alle tre steder, men ét er kravet. :)

Så skal du skrive en kommentar til dette indlæg, heri fortæller du os, hvor du følger med. Dertil skal du fortælle, hvad dine sommerplaner består af og hvorfor du derfor har brug for flyvende fødder imens.

Så skal du selvfølgelig også fortælle os; hvilken model du helst vil vinde, din sko størrelse + din email adresse, i feltet beregnet til denne. Så kan vi få kontakt, hvis du skulle være én af de to heldige vindere.

Vi trækker de heldige vindere om 14 dage fra i dag, altså mandag d. 5/5.
Held og lykke, meow!

//Signe og Debbie

90 thoughts on “Gola Giveaway (afsluttet)

 1. Lou

  Sikke en fantstisk måde at fejre starten på!

  Jeg følger allerede alle steder – intet mindre :)
  Synes begge modeller er fantastiske, er nok mest til de mørke – men vil elske at vinde dem begge!
  (Bruger str 37)

  Mine sommerferieplaner involverer sommerhus og storbysferie til enten London eller Berlin. Jeg får brug for at være flyvende på fødderne, da jeg skal holde trit med en lille frøken, der altid er to skridt foran :)

  Kh Lou

 2. Julia Hausfrau

  Jeg følger jer alle steder, og glæder mig til at se hvad I får drevet denne blog til. Er sikker på det bliver godt!

  Jeg drømmer om at sommeren kan byde på en forlænget weekend i Berlin, bare for min mand og jeg uden børn. -Og sådan en tur kræver om noget flyvende fødder, for byen opleves bedst til fods :) Hvis jeg er så heldig at vinde, så må jeg nok tage stilling til farven der, for jeg kan ret godt lide dem begge. Jeg bruger str. 41.

 3. Christina

  Hej cat-ladies

  Jeg følger indtil videre med på Instagram :)

  Min sommer”ferie” kommer til at bestå af ventetid/forberedelser/barsel som højgravid. Jeg tror at især de ekstra kilo vil kræve nogle sko, der kan holde mig flyvende i denne tid – sådan nogle ejer jeg nemlig slet ikke.

  Jeg er en str. 39 og forelsket i den grønne model.

  Held og lykke med bloggen – glæder mig til at følge med :)

 4. missejammer

  Jeg følger med på Instagram og Facebook, men kan ikke helt finde ud af at sætte min blog til at følge jer. Dog vil jeg gå ind og kigge på jeres blog så meget som muligt.
  Jeg er fan af navnet (meowmeow) og glæder mig virkelig meget til at følge med i jeres idéer. Det lyder som noget for mig.

  Roskilde Festival er forude, hvilket vil sige at der skal gås mange tusinde skridt, danses og hoppes til god musik! Derudover regner jeg med at jeg skal løbe og lege i en børnehave. Ja, alt i alt vil et par skønne, flotte, nye sko i det hele taget være dejligt til den kommende sommer, så man er klar parat, i en flyvende (fødder) fart!

  Jeg er interesseret i de flotte grøn-pink, da jeg synes de er party-pang-parate til fis og ballade, og måske noget meowsk! Jeg er en størrelse 40.

  Held og lykke med jeres nye initiativ!

 5. Camilla // Colombe de la paix

  Jeg følger på bloglovin og instagram.

  Jeg vil gerne vinde det mørke par i en str. 38.

  Jeg skal vinde fordi jeg både skal til Nice og Rom til sommer, hvor jeg skal vandre rundt og se alle seværdighederne og nyde livet, hvilket gøres bedst i et par fede sneaks :)
  Desuden har jeg fødselsdag d. 5/5 og det ville jo være en super lækker bonus-fødselsdagsgave! :)

 6. Agnete

  Jeg følger Jer både på Bloglovin’ og Instagram. :)

  I min sommerferie skal jeg arbejde, så jeg kan få tjent nogle penge til at leve lidt godt for resten af året, selvom jeg kun er på SU. Derudover regner jeg også med at skulle en tur sydpå. Der skal derfor løbes hurtigt, og det ville sådan et par sko måske hjælpe med?
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig det mørke par i en str. 40.

  Jeg glæder mig til at følge med her!

 7. Nabomon

  Jeg følger jer selvfølgelig også over det hele …næsten også gennem nøglehullet. Ej, okay – det lød mere creepy end tiltænkt :-D
  Skoene er så fine (i begge farver), og da min sommer især kommer til at handle om at bære flyttekasser op og ned ad trapper, så ville det da være dejligt at kunne stå ordentligt fast imens.
  Alt omkring 37-39 kan bruges – mine fødder er lettere sammenklappelige efter behov.

 8. Naja

  Følger på instagram ;)
  Sommerens planer er så meget sjov og gode oplevelser som muligt, og for virkelig små penge! Både manden min og jeg skal læse, hvilket betyder SU…. Så vi går fra lille indkomst til lillebitte indkomst… Tror det bliver cykelture til shelterplads, leg i kolonihaven, plumse sten i vandet og klatre i træer…
  Jeg har et par sko… De er røde og de har været så fine. Nu er der hul i dem flere steder, og de er langtfra flyvende ;)
  Jeg ønsker mig at mine str. 40 fødder skulle komme til at flyve gennem sommeren i et par Miami turkis Gola. Helt samme farve som ungerne har valgt til havelågen i Kolonigaven ;)
  God flyvende sommer!
  Glæder mig til at følge.

 9. Kirstine

  Woop! Så er I skisme kørende! Og hvor bor I flot ;)

  Jeg følger naturligvis med over det hele.

  Størrelsen er 39 og de grønne stjæler både mit hjerte og blik!

  Mht. sommerferien regner jeg med at blive i skønne KBH, trave gaderne tynde, spise nogle is, drikke nogle øl og måske kaste mig over det der longboard, i hvilket tilfælde jeg helt sikkert får brug for at holde mig flyvende! #forudserfaldogsmerte #avav

  Masser af kram K

 10. Mia

  Jeg følger på facebook og Instagram, indtil videre ser det godt ud! ;)

  Den grønne farve gør mig glad! Jeg bruger str. 38.

  Denne sommer håber jeg på at tage på road trip i Østeuropa, besøge familien i USA og arbejde på et par økologiske gårde i Canada. Derudover står den på masser af arbejde til at supplere SU’en. Og forhåbentligt lidt øl, vin og hyldeblomstdrik sammen med venner og familie efter et vellykket semester i Island :)

 11. maibritt jeppesen

  novsa jeg har glædet mig til at se hvad i har fundet på og det er jo rigtig fint altså! :D
  Jeg følger alle 3 steder

  Og så bruger jeg størrelse 38 og er helt vild med de første med pink snørrebånd – de kan jo pifte ethvert outfit op :)

  Sommeren skal forhåbentlig bruges med en masse sol og en masse gåture ved vandet – med min kæreste i den ene hånd og en is i den anden ;)

 12. Tina christensen

  Øj, de sko ville klæde mine fødder SÅ godt! Er helt pjattet med de grønne, og vil nok vælge disse hvis jeg vinder – selvom jeg burde være mere fornuftig og vælge den mere afdæmpede model… Men nej – de grønne er fedest!! :)

  Jeg har ganske få sommerplaner. Skal til Folkemøde på Bornholm i midten af juni og så skal jeg i sommerhus med to gode veninder i slutningen af juli. På Folkemødet er det min plan at gå rundt og se lidt flippet og venstreorienteret ud, så her ville de grønne sko være perfekte. Jeg bruger str. 41.

  Og nå ja, jeg følger jer alle vegne! Simpelthen. Elsker kattedameblogs :)

  Kh Tina

 13. Judith

  Halløjsa en lækker give away. Jeg er vild med de turkis (i str. 39). Krydser fingre. Glæder mig til at følge jer!

 14. Judith

  …. hovsa jeg glemte det sidste…. min sommerferie skal gå med at gå rundt og være tyk, og derfor har jeg brug for flyyyyvende fødder ;o) Nårh, ja så står den også på en tur til vores sommerhus i Sverige og (forhåbetlig) flytning, hvis vi finder noget nyt at bo i.

 15. Rie Melsen

  Tillykke med jeres nye side! Den ser super lækker ud :)
  Jeg følger med på insta og face (bruger ikke rigtig bloglovin).
  Jeg har brug for flyvende fødder i sommerferie, fordi jeg skal til i gang med at skrive speciale. De par uger jeg får fri over sommeren bliver de sidste ugers frihed inden det næste halve års hårde arbejde :( Den sommer skal nydes på alle mulige måder og flyvende fødder ville gøre den helt perfekt :)

  Jeg syntes begge par sko et helt fantastiske i farverne, men jeg tror jeg hælder lidt til den lilla. Jeg bruger str. 38 (hvis de er lidt små i det så 39).

 16. Pingback: Under the Blossoming Cherry Trees | meowmeow

 17. Eeyorenyk

  Jeg følger på Bloglovin.

  Mine sommerferieplaner er noget så kedeligt som arbejde. Jeg skal i praktik i hele efteråret, og kommer derfor ikke til at kunne arbejde dér, så jeg prøver at gøre lidt op med tabet, ved at arbejde praktisk talt hele juli, der er min eneste måneds sommerferie. Jeg arbejder i butik og har derfor brug for virkelig solide, gode sko der kan gås i en hel dag. Allerhelst det øverste par i str. 39, det ville være fantastisk til at sætte lidt kulør på det kedeligt. ;)

 18. Frkforsom

  Jeg følger jer på bloglovin og jer begge på jeres private instagram. Hvis jeg vinder, skal det selvfølgelig være de farvestrålende i grøn og pink i str 38.
  Jeg skal arbejde på sommerskole i tre uger i sommerferien, og med 150 børn har man brug for at være totalt flyvende:-)

 19. Lea

  Jeg følger med via. bloglovin og instagram :)
  Jeg ville elske at have flyvende fødder til sommer, hvor jeg skal i sommerhus med hele familien. For første gang i 10 år, skal hele familien samles, hvor min familie fra Frankrig også kommer. Vi skal bo 23 mennesker i et stort sommerhus, og der kommer helt sikkert til at blive fart på. Da jeg er uddannet pædagog, og vældig glad for børn, kommer jeg helt sikkert til at løbe hurtigt, når der skal leges med de 11 børn. :)
  Det ville derfor være über nice at have noget lækkert fodtøj, under fangelege, dåseskjul, rundboldt, gemmelege osv.

 20. Lea Vinzentsen

  Jeg følger med via. bloglovin og instagram :)

  Jeg ville elske at have flyvende fødder til sommer, hvor jeg skal i sommerhus med hele familien. For første gang i 10 år, skal hele familien samles, hvor min familie fra Frankrig også kommer. Vi skal bo 23 mennesker i et stort sommerhus, og der kommer helt sikkert til at blive fart på. Da jeg er uddannet pædagog, og vældig glad for børn, kommer jeg helt sikkert til at løbe hurtigt, når der skal leges med de 11 børn. :)
  Det ville derfor være über nice at have noget lækkert fodtøj, under fangelege, dåseskjul, rundboldt, gemmelege osv.

  Jeg ønsker mig den grønne model i str. 38 :) Lækker kontrast mellem sko og snørrebånd!

  Hilsner
  Leavinz@hotmail.com

 21. Superheltemor

  Hvor er de vildt fede – og jeg interesserer mig normalt slet ikke for sko, men et par mørkeblå i str 38 ville gøre mig ret så lykkelig!
  Skal i sommerhus med mand og vores fire piger, og har altid brug for at kunne ræse efter pigerne!
  Krydser fingre helt vildt!

  Følger på bloglovin, iøvrigt

 22. Lea

  Hov, kan se at min lange kommentar slet ikke kom med – mystisk.. Men følger jer selvfølgelig på både bloglovin og instagram :) Jeg synes de grønne i str 39 kunne være så fine på mine fødder til vores Tour de Nordjylland til sommer. Vi skal for første gang i flere år ikke ud at rejse, men bare opleve vores smukke landsdel <3

 23. Anette Dahl Povlsen

  Følger dig nu på facebook og bloglovin, ønsker mig de blå i str. 37 . Skal til vesterhavet Hvide Sande og holde ferie i år , vi har lige fået hund så den skal selvfølgelig med

 24. Katrine Gunnersen

  Via bloglovin :)

  Jeg skal nyde mine unger. Den store bliver 3 til juli og den yngste er fra november. Så der er brug for flyvende fødder for at jeg kan holde styr på unge i trodsalder og den bette

 25. Tanja Jensen

  Fantastisk Giveaway :-)
  Jeg følger med to af stederne (FB + Blog…)
  Jeg er (desværre) arbejdsløs for tiden og går byen rundt for at aflevere ansøgningen alle mulige og umulige steder. Til det formål kunne mine fødder godt bruge et par ordentlige sko. Hvad min sommer skal bruges på afhænger lidt af, hvad fremtiden byder på jobmæssigt, da det er svært at lægge planer så længe jeg ikke ved, hvad økonomien tillader og om jeg har ferie eller ej…
  Jeg kan lide begge modeller og ville blive glade for dem begge men er nok mest til de blå i str. 38 :-)

 26. Helena

  Jeg følger allerede alle steder – intet mindre :)
  Synes begge modeller er fantastiske, er nok mest til de mørke – men vil elske at vinde dem begge!
  (Bruger str 38

  Mine sommerferieplaner involverer sommerhus og storbysferie til enten London eller paris. Jeg får brug for at være flyvende på fødderne, da jeg skal kunne gå lange ture.

 27. Line Cecilie

  Hvilken lækker konkurrence :-)
  Jeg følger via Facebook og Bloglovin’, og jeg ønsker mig skoene i turkis/pink str. 37.
  Jeg er netop flyttet for mig selv efter at have boet sammen med min (eks) kæreste i halvandet år – så her til forår og sommer skal jeg ud og udforske mit nye kvarter og resten af verden. Derfor har jeg brug for et par fantastiske sko at gøre det i :-)
  Jeg krydser mine fingre!
  Venligst Line Cecilie

 28. Marie S

  jeg følger via bloglovin, og syntes den mørke lilla model er rigtig flot

 29. Anette Sidor

  Jeg er med på bloglovin og fb… jeg vil gerne vinde de blå-lilla, i str 38.

  tillykke med den nye blog her – og meow herfra

 30. Lajla K

  Jeg følger via Bloglovin, og ville simpelthen blive så glad hvis jeg var den heldige ejer af et par grønne Golas i str. 37. Dem ville jeg bruge når jeg løber rundt på min nye praktikplads og ser energisk og tjekket ud. ;) Hvis timingen er god, bliver de også brugt til et par storbyferier i Amsterdam og Berlin.

 31. Ditte Marie

  Følger jer på Facebook!!! :-)

  Ville æælske at være med “flyvende” fødder i den mørke model str. 37 (38).

  Sommer 2014 står på festivaler. Ser særligt frem til at få taget min “Smuk-fest-mødom”!
  Desværre ingen rejser til mig denne sommer…
  Men har taget en lækker JA-hat på, der sammen med de lækre sneaks vil bringe “godt-dansk-sommervejr og lots of fun”. :-)

 32. Stine

  Jeg følger dig på bloglovin,
  Mine sommerferieplaner indeholder lange cykelture, sommerhustur og storbyferie.
  Jeg vil gerne vinde det mørke par i størrelse 40 :)

 33. Stine Plougheld Hansen

  Jeg følger jer via Bloglovin.

  Der er ingen planer for sommeren endnu, men med 4 unger kommer jeg helt sikkert til at løbe en del, så et på grønne Gola i str. 41 ville være helt perfekt.

  Krydser fingre…..
  Stine

 34. Sarah

  Jeg følger via bloglovin :)
  Mine sommerplaner er lejr og camping med vennerne, og regner da med at komme til at gå en del, så disse sko ville jo være mega lækre at vinde!
  Jeg kunne godt tænke mig de grønne Gola i str. 42

 35. Marianne L

  Jeg følger lidt over det hele :)

  Jeg skal bruge sommeren på at søge arbejde, da mit vikariat udløber i slutningen af juni. Så ja tak – Fine nye sommersko, som kan slæbe mig rundt på diverse arbejdspladser modtages med kyshånd :D

  Jeg er ret vild med de grønne! Og skulle jeg være så heldig, bruger jeg en størrelse 41

  Kh Marianne L

 36. Betty Jacobsen

  Jeg skal til Göteborg og trave rundt. Jeg har lige været i Berlin og hvor ville jeg ønske jeg havde haft de her sko. Jeg vil helst have de mørke og i en str. 38.

 37. Gitte Irene

  Følger alle steder. :)

  De vil være perfekte til sommerens tur til Prag. For dér skal TRAVES!

  Synes bedst om de mørke. <3

 38. Eva b

  Jeg elsker Bloglovin, så følger jer her.
  De mørkeblå i str 38 er lige min stil, og jeg skal bruge dem til en daglig gåtur under mit bachelorprojektskrivning under det meste af sommeren 2014.
  De er så cool ! Give me !

 39. Katrine S

  Skønneste kattedamer,
  Sikke dog en flyvende start, I har fået! Jeg følger med glæde med alle steder, så jeg konstant kan hente inspiration i jeres farverige og glade univers.

  Jeg kommer til at få fuld fart over feltet hele sommeren, som byder på koncerter med Metallica og Aerosmith samt NorthSide- og Roskilde Festival. Der skal med andre ord traves og hoppes og danses helt vildt på landets mange marker.

  Og så går sommerferien til Pyrenæerne, hvor jeg skal på vandretur med min kære M, så også der skal fødderne virkelig holdes flyvende. Det bliver til en uges hiking med smukke udsigter, høje bjerge og blå bjergsøer. Mon ikke fødderne kommer til at trænge til en kærkommen afveksling fra de tunge vandresko? Og derefter slapper vi af en uge på Sardinien, som også skal udforskes til fods :-).

  Der er nok at se frem til, og skulle jeg være så heldig, ville jeg elske at gå sommeren imøde i de grønne sko – i en str. 40.

  Mange “mjaaaws” fra
  Katrine

 40. Kamille Parsgaard

  Og sikke en måde at starte på. Og sikke en konflikt man bliver stillet overfor…. Blå eller grøn, grøn eller blå….

  Svært valg. Bagge er super fede jo. Bare de er str 41 ;)

  Jeg skal bruge dem hele sommeren, undtagelse de dage hvor jeg skal have lidt mindre fart på, og måske hopper i sandaler…
  To børn er er mere eller mindre tweens, og har krudt i numsen, ja, det skal jeg bruge hele sommeren på. Vi holder 6 ugers ferie. Børnene skal også holde ferie :) Det er så vigtigt. Så jeg skal være på farten og klar :)

  I er fulgt på bloglovin og <3' et

  /Kamille

 41. Rikke

  Ej hvor er de fede!!

  Jeg må indrømme at jeg er meget lidt aktiv på de sociale medier… jeg har lavet forskellige favorit lister både på mobilen og pc’en med de blogs jeg skal tjekke dagligt/ ugentligt osv. Jeg følger en del blogs både danske og udenlanske men har endnu ikke fundet ud af det der med hverken bloglovin eller instagram. Kigger dog også på jeres facebook side når jeg er derinde men det sker max en gang om ugen at jeg er på facebook så jeg bliver kun opdateret med mine blogs via min egen liste – det kan jeg nemlig finde ud af :)

  Så kan desværre kun sige facebook og det er alligevel også sådan lidt når jeg ikke er der dagligt…
  Men jeg elsker jeres blog!!

  Ville meget gerne vinde disse super fede sko. Jeg skal i gang med genoptræning og vægttab efter at have været sengeliggende i ca et halvt år grundet en knæskade og det danske behandligssystem… nu er jeg heldigvis på den anden side af operationen og skal snart i gang med genoptræning og så ville det jo være fantastisk hvis jeg på mine ture kunne gå i disse mega fede sko…

  Jeg er helt vilde med både den grønne og den mørke/lilla… De lilla kunne være fine sådan til hverdagstøj og til bare at gå tur i mens de grønne nok skriger lidt mere træning for mig, så det er dælme et svært valg… men eftersom jeg til at starte med ikke kan træne hårdt men en gåtur er hårdt nok vil jeg nok helst vinde de mørke/lilla…

  Jeg vil tro at jeg skal have en str. 38. Jeg bruger dog alt mellem 36-39. 36 i de fleste stilletter 36 og mine gamle løbesko er en str 39. men oftest hedder 37/38 og eftersom skoene her er flade er det nok en 38 :)

 42. Pia Rotbøl

  Jeg følger med på Facebook og Bloglovin’ :)
  Skoene vil være perfekte, når vi skal på campingferie og til at alle forberedelserne, når min mand og jeg skal holde vores 30 års fødselsdag og 6 års forsinkede bryllupsfest, hvor vi laver alt maden selv til ;)
  Farven skal være lilla, jeg er vel pædagog ;) Størrelse 37

 43. Mai

  Uij, hvilken fin blogfusionskonstellation :) Jeg glæder mig til at følge jer (har lige signet up alle vegne).

  Min sommer byder på en helt ny epoke: husejer! Eller gårdejer, that is. Endelig får vi vores eget, børnene kommer på græs, sol, blå himmel og min mand med tolv ugers barsel sommeren igennem. Det blir ikke smukkere! Vi skal male, sætte lidt i stand og forsøge at opstarte køkkenhaven, selvom vi måtte undvære foråret på gården.

  P.t. trasker jeg rundt i gamle lærredssko fra h&m, så jeg ku’ sagtens blive en lykkelig ejer af det øverste par (normalt ville jeg altid vælge noget mørkt og nedtonet, men jeg føler mig VILD!) i en uskyldig størrelse 38.

  Hep Hey for jeres nye blog!

  Kh Mai

 44. Lea Maria Nielsen Bernberg

  Følger med Bloglovin’
  Ønsker helst de grønne, str. 36,5 eller 37.. alt efter hvad der nu er til rådighed
  Jeg har indtil videre ikke rigtigt nogle planer for ferien, men jeg ejer kun et par slidte converse og de piner mig virkelig på længere gåture, så det ville være helt fantastisk at kunne få lov til at gå lidt længere ture og sammenstidig se lidt godt ud imens. ;)

 45. Zofia Bodi

  Sikke en skøn blog i har!
  Jeg har dybt forelskede, og følger jer med glæde på facebook og på instagram (tresmaaord)

  Jeg skal endelig bare arbejde arbejde og arbejde, og efter som jeg står i butik, kunne det være fedt da mine eneste rigtige sko er ved at være godt brugt ned, så jeg kunne rigtigt god tænke mig at vinde et par lilla sko i en størrelse 39! :D

  Held og lykke i blog verden

  Mvh
  Zofia Bodi
  tresmaaord@outlook.dk
  http://www.tresmaaord.dk

 46. Mie Christensen

  Jeg følger jer på Facebook. Mine sommerplaner involverer en hel masse ture, i bla Tivoli, og så skal jeg tre uger til Rørvig, hvor jeg går mange, og lange ture, alt sammen noget der kræver gode sko.
  Hvis jeg er heldig, kunne jeg godt tænke mig de turkise, i en størrelse 41.
  Mvh Mie/mies.mail.67@gmail dot com

 47. Margit Rosenaa

  Følger og ❤er på BL :)
  Ejj hvor ville det være fantastisk at vinde –
  for i sommerferien skal vi flytte og det kunne være fedt med godt og sejt fodtøj , når jeg skal springe op og ned af trapperne :D
  ønsker mig brændende de sort/Lilla i 38 – fed giveaway må jeg sige ;)
  x
  Margit

 48. Anne-Sofie Dietz

  Jeg følger jer på både facebook og instagram :-)
  Jeg skal arbejde i en børnehave, så det kunne jo være fedt med sådan et par sko, når jeg skal rende rundt hver dag med børnene :-)

  Jeg kunne godt tænke mig de grønne i str. 39 :-)

 49. Emma Hertzum

  Ville elske at vinde de mørke.
  I str. 40
  Jeg har ikke de store planer i sommerferien, men de vil helt klart blive brugt anyways..
  Jeg har i hvert fald planer om stranden, skoven, gåture og en masse andet, hvor gode sko er tiltrængt..
  Jeg følger via. Instagram

 50. Mia C Andersen

  Har liked,og Blogloved.. Dejlig blog.
  Jeg er vild med de grønne – størrelsen skulle jo nok være 40, medmindre at de er store i størrelsen..
  Krydser fingre.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

 51. Birna Lambaa

  Jeg følger jer på Facebook, indtil videre :)

  Jeg har virkelig brug for flyvende fødder, fordi jeg MÅ og SKAL finde et fuldtidsjob, og det kan kun gå for langsomt! Om jeg så skal banke på hver dør, i hvert firma i hele Odense HELE foråret og sommeren, så gør jeg det (men det kræver nok, at udstyret skal være i orden, så ønsker mig de mørke i str. 41 :) )

 52. Sanne Odgaard

  Første besøg på jeres fine blog – på anbefaling af min skønne lillesøster..

  Jeg er for nylig flyttet fra Nørrebro til Nordjylland så jeg tænker, at jeres blog bliver min lille lomme af storbyluft, som jeg i hemmelighed kan sniffe til, når der går lidt for meget hækklipperi og fornuftige indkøb til fryseren i den..

  Ikke at jeg ikke ææælsker mit nye fredelige provinsliv, for det gør jeg. Og sommeren den skal også bruges i haven, i hængekøjen og ved sandkassen.. Det blir skønt. Meget langt fra en treværelses uden altan ved Guldbergs Plads.

  Jeg glæder mig til at læse med fra hængekøjen. Jeg elsker de grønne Golaer. I str. 39.

  Følger jer på Bloglovin.

 53. Maria Elmelund

  Er ny læser og glæder mig til at læse med! Hvis jeg er den heldige skal det være de grønne i enten 39 eller 40 afhængigt af hvor store de er i størrelsen..
  mit instagram navn er mariaelmelund

 54. Pia

  Følger på Bloglovin
  Jeg er vild med begge par, men skal jeg vælge skal det være de blå/lilla.
  Skoene skal bære mine fødder igennem sommeren, når barnevognen og min lille søn skal luftes intenst på de små landeveje, så jeg kan få slidt de 10 ekstra kilo af igen :)

 55. Marina

  Spændende, spændende, spændende med jeres lille fusion. Glæder mig til at følge med i jeres eventyr!

  Følger med på bloglovin’ og instagram, og en tiltrængt farveklat i min skogarderobe vil være de øverste sko i str. 38,5 (ellers 38 hvis de er små, og 39 hvis de er lidt store i størrelsen).

 56. Pia Damgaard

  Jeg følger med på Bloglovin, Facebook og Instagram.
  Planen for sommeren er, at vi skal rundt med børnene i Legoland, Djurs Sommerland, BonBon-Land og Tivoli… Så hvis mor’ens gamle trætte fuzzer skal kunne holde til det, er det simpelthen nødvendigt med nogle sko, som nærmest flyver mig rundt…
  De blå/lilla er lige mig – og en str. 40 vil passe perfekt :-)
  Pia Damgaard
  piaogjan@hotmail.com

 57. Jannie Nielsen

  Jeg følger på bloglovin! :)

  Jeg ved ikke endnu hvad jeg skal til sommer, men jeg skal helt sikkert ud at rejse… Og man kan jo ikke rejse uden at tage på oplevelses-vandreture! :D

  Jeg ville elske at vinde et par, uanset model – Så hvis jeg vinder, vil jeg helst overraskes! Kan slet ikke vælge ;)
  Men jeg bruger str. 39.

 58. Therese S

  Jeg følger med på FB :-)

  De eneste sommerplaner jeg har indtil videre, er Roskilde Festival og der er det da et oplagt sted at have flyvende fødder!

  Jeg ville være super glad for det lillae par i str. 39.

 59. Lis Nielsen

  Jeg følger på fb og ønsker mig lilla str. 39

  Sommerplaner har vi slet ingen af og det passer os fortrinligt

 60. Lene

  Jeg følger på bloglovin.
  I sommerferien skal jeg på opdagelse i Danmark, så det vil være perfekt med et par fede og gode sko.
  Min favorit er de blå/lilla, str. 39.

 61. Sine Olsen

  Jeg følger jeres super seje blog på bloglovin.
  Jeg er helt forelsket i de lilla og kunne godt bruge dem i en str. 37 :)

 62. marianne lykke nielsen

  jeg følger dig på bloglovin. jeg har brug for flyvende fødder fordi vors alma på 8 mdr. lige har taget de første
  kravle tag så puha nu skal man være over hende
  marianne.lykke@gmail.com

 63. Lisa Tschammer

  Jeg følger med via Bloglovin :D
  Jeg skal en tur til Bornholm til sommer, sammen med min dejlige kæreste og vores halvanden årige tumlig. For at kunne følge med ham, er jeg nødt til at være på tærene hele tide, og ville da elske at være flyvende i et par smukke Miami turkis Gola i str. 39 ;)

 64. Monica Figgé Jensen

  Jeg følger via Bloglovin :)
  Mine sommerplaner er, at mine forældre har inviteret børn, svigerbørn og alle børnebørnene en uge i sommerhus. Til den tid håber jeg lidt, at min lille dreng kan gå, fordi i ferietid bliver der masser af tid til at gå med ham, så det ville være skønt at vinde de lækre lilla sko i str. 39 :)

 65. Rikke

  Jeg er så heldig at jeg skal tilbringe en uge i Palmanova med mine 2 drenge og min mand og det bliver bare skøøønt. Vi skal også være i jylland hos mine forældre i nogle dage og ellers nyde terassen forhåbentlig ; )
  Jeg ønsker mig rigtig meget de lilla sko i str. 38, de ser super flotte ud ; )
  KH Rikke

 66. Rie Ravnholdt Frederiksen

  Vi skal på en skøn familieferie til Kreta, med sol vand og skønne is. Men skoen skal helt sikkert nok komme ud at trave da jeg også skal på en forlænget weekend til London med min veninde – bliver jo så skønt.

  Hvis heldet er med mig ønsker jeg den lilla model i str. 39

  Jeg er lige begyndt at følge jer på Facebook.

 67. Dorthe Bille

  Jeg følger dig på Bloglovin og er vild med din blog.

  Til sommer går turen til London med hele familien og der skal traves – man går simpelthen glip af for meget hvis man bare tager undergrunden hele tiden.

  Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg gerne have de fede grønne sko i str. 39

 68. Pingback: To katte på tur | meowmeow

 69. Merete Louise Østberg

  Følger dig på Facebook.
  Jeg har planer om at tabe mig – yderligere 10 kilo – og komme i bedre form, hvorfor det ville være skønt, med nye lækre sko.
  Jeg ville også bruge dem på arbejde, da jeg altid får mega trætte ben og fødder efter en lang dag.
  Jeg ønsker mig de Blå/Lilla/Grå sko i Str. 40 tak :)

 70. F. Madsen

  Jeg følger på facebook.
  Mine sommerplaner er, at gå en masse ture med barnevognen. Og når jeg er flyvende, kommer jeg jo meget længere omkring, og det er da toppen! :-)

 71. trine229

  Følger på BL;o

  Kan slet ikke bestemme mig for farven – måske de mørke? I str 39!!
  Til sommeren står der på masser af ferie – og man behøver gode sko for at følge med en 5-åring!

 72. Mette Nielsen

  Sikke en fantastisk giveaway! Jeg følger på bloglovin, og ønsker mig den…. Sorte i størrelse 37 men ellers vil jeg gerne have den anden da begge sko er fantastiske ;) men helst sort.

  Vi skal til Sverige til sommer og til København hvor jeg får brug for flyvende fødder da jeg helt sikkert bliver trukket med på strøget :)

  God 1 maj

 73. Christina

  Jeg følger på facebook♥

  De grønne er super flotte og jeg bruger str 39 ;))♥

  Min sommerferie skal bestå af standture, fester med vennerne hvor man skal bruge flyvende flotte sko til at danse i og måske en lille ferie♥

 74. Katrine K

  jeg følger på bloglovin :-)

  Begge par sko er rigtigt flotte og ville være gode til mig – men valget falder nok på de grønne i str 35-36 ( alt efter hvor små jeg kan få dem (alt efter hvile sko bruger jeg str 34, 35 eller 36) :-)

  I min sommerferie skal jeg bl.a. til en hytte i Norge og ud og gå en masse ture i fjeldet – det kræver da gode sko :-)

 75. Heidi

  De er da totalt overnice, er vild med begge farvesammensætninger… I en str. 39… :-) sommeren byder på storbysferie i London og berlin, desuden har jeg et job ( er hjemmevejleder ) , hvor jeg dagligt går rigtig mange km.. Så ordentligt fodtøj er et must… :-)

 76. line

  Følger jer på blogloving!

  Kan bedst lide de øverste (turkise) og bruger str.41..

  Hvis jeg vinder, så skal de bruges på at vade rundt i Berlin, for første gang! Så det ville jo være dejligt med et par nye sneaks, så jeg kunne gå hele berlin til i ;-)

 77. Pingback: Blomstret og blå | meowmeow

 78. Carolina Segre Høyer

  Hej!

  Jeg følger på FB og IG :-)

  Når man er assistent, involverer det tit at løbe ærinder, så derfor har jeg brug for flyvende føder. Jeg går/cykler ofte hele byen rundt, og skønt jeg er rigtig glad for min praktik plads får jeg ømme fødder og trætte ben. Jeg har i øvrigt ikke ferie, og når jeg får weekend prøver jeg at tjene lidt penge ved at fotografere bryllupper.

  Jeg er evigt på fødderne, on the run, så et par flyvende fødder kunne gøre hele forskellen.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et par i mørke, i størrelse 37.

  Held og lykke til alle :-)

 79. Pingback: Genbrugsguld #01 | meowmeow

 80. Maja-Louise

  Jeg kan da vist lige nå at være med…:)
  Føgler jer på bloglovin, men skal vist ha fundet jer på ig osse.

  De mørke må meget gerne ende på mine fødder i str 40,5 (eller 41).

  Tillykke med den nye fantastiske blog, glæder mig til at følge jer.

  Mvh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>