Greenwich Village NYC

gw1

gw2

gw3

gw8

gw4

gw5

gw6

gw7

Jeg tænker at det er tid til endnu en billedbombe fra New York :)

Denne gang får I en billedstrøm fra et af de mange skæve kvartere på Manhattan – nemlig Greenwich Village – i folkemunde “The Village”. En bydel hvor der flages i regnbuens farver mange steder – ja selv deres is er ‘gay’ haha :) Vi var kommet lidt tidligt afsted (sikkert pga jetlag), så de fleste butikker sov stadig, hvilket gav os rig mulighed for, at drikke en masse kaffe og nyde det fantastiske forår. Jeg forelskede mig naturligvis i de små hundhvalpe, der var ved at vågne i en dyrehandel… Utroligt at den slags stadig findes, men de så nu ud til at have det ok de små pelsklumper. Og så var det naturligvis obligatorisk at slå et smut forbi det berømte Magnolia Bakery, som mange af Jer sikkert kender fra Sex and the City ;) Greenwich Village er et ægte boheme kvarter og der er masser af skøre butikker, som f.eks. ‘Pet Portraits‘, hvor man kan få foreviget sit kæledyr i form af kunst! Vi fandt også den fineste lille pladebutik (er vild med navnet), hvor den ene af mine rejsebuddies, Anna, købte lidt godter. Da vi besøgte bydelen nogle dage senere, fandt vi også en masse seje genbrugsbutikker – både med velgørende formål og de mere fashionable af slagsen ;) Der blev shoppet godt og grundigt igennem kan I tro! Jeg fandt blandt andet en meeeeeget hemmelig ting hos to fine damer i den sødeste lille butik, men hvad det er, må I vente med at se til hende den prikkede kat har fødselsdag til sommer :D

Håber I er klar til mere NY snart – der er nemlig meget mere fra filmrullen der ligger klar ;)

//Signe

6 thoughts on “Greenwich Village NYC

 1. Katrine S.

  Sikke nogle skønne billeder, der helt får tænderne til at løbe i vand hos mig, der endnu har til gode at komme en tur til New York. Ih, altså, hvor bliver det spændende at se, hvad du har fundet til den skønne katteven :-)

 2. Eeyorenyk

  Gud, jeg troede det var en filmting, det der med hunde i vinduet! O_o

  Det virker nu lidt som dyrplageri – Håber da at de får gode lufteture etc. :)

 3. meowmeow Post author

  Årh dejligt at du kan li dem søde Katrine :) Jeg er allerede begyndt at finde ud af hvordan jeg får penge til at komme afsted igen – og helst snart :) Jeg er ved at sprænges over at jeg skal vente helt til juli før Debbie må få sin gave – nu må vi se om jeg kan vente så længe ;)

  //Signe

 4. meowmeow Post author

  Nej desværre – der var faktisk overraskende mange af den slags rundt omkring. Men som sagt så de ud til at have det godt under om omstændighederne ;)

  //Signe

 5. Kirstine

  Big Gay Ice Cream = Best name and logo design EVER ! :D
  Ihh og små pus hunde, håber de har det godt :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>