Hama time!

hama02 hama01 hama03

I perioder holder jeg virkelig meget af at sidde og pusle med perler. Som regel i de perioder, hvor tankerne myldrer og det kan være svært ellers at finde ro. Men perlerne har jeg fundet ud af, de giver mig ro. Især når jeg laver større projekter som Totoro her, hvor man er nødt til at koncentrere sig lidt om det, så det ikke går galt.

Jeg synes det er svært at finde på noget, sådan helt frit fra fantasien. Især, hvis det er fordi jeg skal slappe af med det. Derfor har jeg en inspirations opslagstavle på Pinterest, hvor jeg samler finurlige sager ind, som jeg så måske giver mig i kast med eller lader mig inspirere af, senere hen.

Jeg ved som regel ikke, hvad jeg skal stille op med mine produktioner efterfølgende, mange ligger bare ude i skabet sammen med resten af perlerne. Men lidt har da fundet plads rundt omkring i hulen, se bare her….

hama04 hama05 hama06 hama07 hama08 hama09 hama10

Har du også et middel mod tankemylder, og hvad mon det er? :)

//Debbie

2 thoughts on “Hama time!

 1. A+K/VenterPaaVin

  Jeg har også overvejet at hoppe på perlebølgen – elskede det som barn, og som børnehavevikar var det definationen på en skøn arbejdsdag, hvis jeg kunne lokke et par piger med til at finde perlepladekassen frem.
  Ellers er jeg svært begejstret for malebøger ala denne https://www.saxo.com/dk/secret-garden_johanna-basford_paperback_9781856699488 – har også blogget om den i mit sidste indlæg. Det er min nye favorit slåhjernenfra-beskæftigelse. Med den, lydbog og kaffe, så er verden god :)

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 2. meowmeow Post author

  Jeg har tit og ofte kigget på de malebøger og lignende. Jeg vil egentlig også godt forsøge mig med det, men har bare ikke kunnet beslutte hvilken der var den rette. ;) men det må blive næste zenprojekt. Især det der med lydbog og kaffe til, lyder virkelig godt.

  Jeg prøver også ihærdigt at lokke med perler når jeg er på arbejde, men de gider sjældent mere end 5 min ad gangen :( men du bør bestemt hoppe på bølgen. Jeg er mindst lige så glad for det som voksen (eller noget), som jeg var som barn. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>