I morgen er det min fødselsdag…


Det er mig i dag! ;) Selvom jeg faktisk allerede har taget lidt forskud på fejringen…

meowmeow_debbie_forfodselsdagsfejring_modedepotet

meowmeow_debbie_forfodselsdagsfejring_totorogave

meowmeow_debbie_forfodselsdagsfejring_kaffeogkage

I lørdags brugte jeg nemlig nogle timer sammen med Kirstine, hvor vi først kiggede på smukt vintage tøj hos Modedepotet (og jeg købte den fineste fødselsdagsgave til mig selv) og senere hen fortsatte nede på TOBIs café, hvor Kirstine forkælede med kæmpe (god!) cappuccino, choko muffin og en hjemmelavet fødselsdagsgave af den sødeste slags. Hun kunne rent faktisk huske al min ævlen om japanske tegnefilm og at Totoro var min favorit, så sørme om hun ikke have kreeret det fineste magnetsæt til mig. Jeg kan hilse og sige, at det kom op at hænge så snart jeg kom ind af døren herhjemme.

Det er måske slet ikke så dårligt at blive gammel og da slet ikke når man stadig kan få lov til at få så barnlige gaver… ;)

//Debbie

4 thoughts on “I morgen er det min fødselsdag…

 1. Kirstine

  Juhuu det er så godt at du kunne bruge gaven :)
  Og barnlige gaver må man altid få! Om man bliver 2, 23, 37, 52 eller 91.
  Og og vi bør faktisk gøres os noget mere i det der førfejring. Det er jo über hygsomt :)

  Kram K

 2. meowmeow Post author

  Den kunne SÅ meget bruges. Jeg er helt vild med den. :)
  Phew, så er jeg det mindre bange for at blive gammel. ;) Og ja, hvor mange gange kan man mon førfejre nogen og hvor lang tid i forvejen? Synes der er frygtelig lang tid til nogen af os fylder år igen…

 3. Pingback: Flere fødselsdagsgaver | meowmeow

 4. Pingback: ManDAGENS med efterår i luften | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>