Inspiration til Landet bryllup

cdd88d974f1c221e538c68fc6b3ad209 b8d3ba689fbb10526e6f5c44be18966f View More: http://88forever.pass.us/annestefan f96cf44052ad60de1349f1b85d101212 46b1479741e15bf98ce5b2a9c8ff3c09

Selvom der går et par år før brylluppet skal stå, er jeg allerede i fuld sving med at samle inspiration til dagen. Jeg har faktisk bildt mig ind, at det er rigtig smart at gøre – så er der masser af tid, til at finde ud af tema og stil. Jeg har nemlig aldrig været den pige som har drømt og gennemtænkt hele dagen til punkt og prikke, eller bare en lille bitte smule. Men lidt ved jeg dog…

Jeg ved, at jeg ikke ønsker at ligne en fluffy marengs og kirkebryllup kommer aldrig på tale. Kjolen skal selvfølgelig være vintage, gerne cremefarvet og med smukke blonder, fra top til tå. Og allerede før jeg blev friet til vidste vi begge, at festen skulle holdes hernede på vores elskede Landet. Her, hvor Mads har tilbragt tid lige så længe han har levet og vi har tilbragt mange af vores bedste stunder sammen. Og jeg kan ikke tænke på et mere magisk sted, til at sige ja til at tilbringe livet sammen med ham jeg allerbedst kan lide.

Jeg forestiller mig skovens vilde blomster skal pynte i buketten, på bordene, i håret. Jeg forestiller mig et væld af lyskæder til at lyse op under trætoppene, samt farverige vimpler og balloner, som vi skal danse under til den lyse morgen. Der skal selvfølgelig også være masser af kølige bobler, solskin, lækker mad og smukke kager. Det er klart.

Hvordan forestiller du dig dit bryllup?, eller har du måske allerede haft din store dag? :) Fortæl fortæl! Vil du se mere af min indsamlede inspiration skal du klikke her.

Alle fotos fundet via Pinterest!

//Debbie

6 thoughts on “Inspiration til Landet bryllup

 1. Baysen

  Jeg har egentlig altid tænkt i den traditionelle retning med kirkebryllup og stor fest. På det seneste har jeg dog tænkt i lidt alternative retninger, da vi hverken har familie eller venner nok til den helt store fest. Nu overvejer jeg bare en lille fest, evt. en lille hyggelig reception. Brylluppet må stadig gerne stå i kirken – tæt på min mormor og min far (med en brudebuket til dem hver). Ellers kunne det også være et fint sted i Århus, som betyder noget for os begge.

 2. Mia / Den Pæne Overflade

  DEBBIE – vidste slet ikke du var forlovet. Oh dear god TILLYKKE! :) Glæder mig til masser af bryllupsspam!

  Jeg stod på loppemarked i Frankrig og så den smukkeste kjole fra 30’erne. I silke. Overvejde bare selv at fri til Mand for at kunne bære kjolen..

 3. meowmeow Post author

  Lyder så fint med buketter til din far og mormor. Så er de også med <3 Jeg forstår sagtens folk vælger at blive gift i kirke, det er super romantisk. Vi er bare tilknyttet forskellige trosretninger, og er egentlig ikke troende nogen af os, derfor er det ikke for os. :) man kan jo også få præst eller en fra rådhuset til at komme og vie en andre steder nu om stunder, det kunne være I havde et helt særligt sted i Aarhus. :) jeg synes det lyder skønt med en intim reception, for ens allernærmeste.

 4. meowmeow Post author

  Tak søde Mia. Jo, der var sørme en Mads som var nede på knæ på min fødselsdag. Den gave bliver svær at slå næste år ;) og juhu, jeg er med på masser af bryllupsspam :D

  Åh, elsker bryllupskjoler fra den tid. Forelskede mig selv i en for et par år siden, hvor jeg overvejede samme scenarie..

 5. Astrid

  Uh, tillykke med forlovelsen. Kjolen på det første billede er så fin.
  Vi blev gift i mine forældres have og holdt fest i deres store værksted. Det var en stor fest, men vi havde gjort meget ud af, at det skulle være afslappet. Blandt andet havde mine veninder hjulpet med at sy flagranker af stofrester til hele haven, vi købte forskellige tallerkenerne i diverse genbrugsforretninger og syede stofservietter af gammelt genbrugsstof. Det blev en rigtig fin dag.

 6. meowmeow Post author

  Tusind tak, Astrid. :)

  Jeg er helt forelsket i den kjole, selvom det faktisk var hendes ‘something blue’, som fangede min opmærksomhed. Jeg kunne godt tænke mig noget lignende selv – både kjole og blåt :)

  Det lyder virkelig fint! Jeg tror vores bliver samme koncept – stort, fordi vi begge har store familier, men intet fancy pancy her. Afslappet, hyggeligt og festligt forhåbentlig. :) Virkelig fine idéer, både med flagranker og stofservietter af rester og genbrugsstof. Dem vil jeg notere i min lille bryllups notesbog. Jeg har netop tilmeldt mig et sykursus, så jeg skal da helt sikkert udnytte de (forhåbentligt) nye færdigheder :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>