Kattevenne jubilæums GIVEAWAY!

934921_10200843285898156_2123731968_n
debbieogsigne

Vi har nu været kattevenner i hele to år – og det skal naturligvis fejres! Derfor vil vi gerne forkæle en af Jer søde læsere, med noget af det vi selv elsker aller mest – nemlig sneakers! Det er et par mega seje Gola sneakers, magen til dem som Debbie viser frem på nedenstående billeder, der er i spil :)

Alt du skal gøre for at deltage er, at skrive hvilket indlæg her på bloggen der er dit favorit indlæg – nyt som gammelt – og hvorfor (indsæt link) i kommentarfeltet. Husk at skrive e-mail i feltet OG skostørrelse i din kommentar :) Vi finder en vinder om 14 dage! Sæt i gang!

//Debbie & Signe

gola_shinai_giveaway_01 gola_shinai_giveaway_02

34 thoughts on “Kattevenne jubilæums GIVEAWAY!

 1. Louise trøstrup

  Dette er da mit yndling!!
  - det giver mig jo mulighed for at forkæle mine fusser!
  Yndlings misser;)

 2. Katrine Gunnersen

  Helt klart serien om for lækker til love – en singles bekendelser #3

  Meget skægt og næsten som et uvirkeligt og parallelt univers – siger moderen på snart 30, gift på 3 år (kæreste i 8) med 2 børn

 3. IDA

  Tillykke!!!

  Jeg er generelt ret begejstret for lykkelisterne, smp hyggelige indblik i jeres hverdag:) men mit yndlings indlæg er dette:
  http://meowmeow.dk/category/debbie/page/4/

  Da jeg er helt tosset med Debbies katte-tatoveringer!!!

  Hvis jeg skulle være heldig at vinde skoene, som er så lækre, skal de være str. 38 :)

 4. Linnea

  Kære kattevenner,
  Tillykke med potejubilæet! I har en ret så finurlig og speciel blogstil, som i den grad vokser på mig. Er især glad for genbrugsguld-indlæggene – kan godt li’ at det ikke altid skal handle om nyt og køb, køb, køb! men at der også er et bæredygtigt element i bloggeriet (+ det er sjovt at gå på skattejagt i genbrugser).
  Kh. en katteglad læser, der har poter i str. 38.

 5. Tanja J.

  Jeg kan rigtig godt lide jeres genbrugsguld indlæg. Jeg elsker selv at gå på jagt efter “guld” i Genbrugsbutikker, på Loppemarkeder mm.

  Skulle jeg være så heldig at vinde, ønsker jeg mig str. 38.

 6. Helena

  Når i laver indlæg om genbrug er jeg helt solgt og ja så det her er jo bare et must have. Elsker jo sko.
  38 så er jeg så klar to walk

 7. Helene

  Lidt svært at vælge.. Synes lykkelisterne er gode :)
  Kan også godt lide indlægget med polaroid billederne – elsker bare polaroid billeder, de har sin charme :)
  http://meowmeow.dk/polaroids/

  Jeg bruger størrelse 40 :)

 8. marie p

  Tillykke med dagen:)
  På jeres blog går jeg efter flere ting, men den største de mega hyggelige katte indslag. Jeg flyttede for et par år siden, og må ikke have katte det nye sted. Det er en af grundene til at jeg besøger et bestemt vennepar meget ofte (De er rare, og hyggelige og alt det der, men Frodo¨~*~*!!) Så der for nominere jeg denne post (blandt andre) http://meowmeow.dk/tirsdags-tilbageblik-04/

 9. Lene G

  Sikke en lækker konkurrence! Jeg venter mit første barn, en julebaby, så jeg forestiller mig, at der skal traves en del med barnevognen, og det vil da være en fornøjelse, hvis jeg så kan have disse fede sko på i mens! Jeg bruger str.40/41 – skønt hvis der findes en 40,5 :)

  Jeg bliver altid pokkers fristet, når jeg læser med på Jeres blog, fordi I poster billeder af en masse lækkerier, skam Jer!

  Jeg kan rigtig godt lide dette indlæg, mest af alt fordi billedet bare er super sjovt og fanger ens opmærksomhed med det samme – http://meowmeow.dk/velkommen-til-meowmeow/

 10. Rikke H

  Jeg har flere favorit indlæg. Generelt er jeg vild med alle lykkelisterne og for min skyld måtte de gerne være meget længere. Jeg kan godt være en rigtig sortseer i perioder og derfor er det rart med en påmindelse om alt det skønne der er i livet og de fantastiske små øjeblikke. Min favoritkommentar var faktisk på lykkelisten for uge 2 hvor der står:
  “Jeg blev også enorm glad da jeg… Atter kunne se bunden af vasketøjskurven” jeg kunne ikke lade være med at grine for jeg kender den følelse alt alt for godt. Vi vasker ret sjældent så når vi vasker er det min 5 maskiner af gangen og det på trods af vi har en 8 kg vaskemaskine (dvs en af de største). Og hold op hvor tager det lang tid selvom jeg med nogle ting snyder lidt og tager tørretumbleren (ved det godt, dårligt for miljøet, men både god i forhold til tiden og især indeklimaet). Men tøjet skal jo stadig ligges sammen og det meste skal jo stadig også hænges op til tørre. Så den lettelse, der kan komme når man enten kan se bunden eller det der ligger i bunden af kurven kun er noget ikke vigtigt som short om vinteren eller et gammelt tæppe der er fyldt med kattehår men som ikke bliver brugt længere, er fantastisk!
  Derudover elsker jeg dette indlæg:
  http://meowmeow.dk/blue-hair-dont-care/
  Fordi jeg bare synes det virker som om I hygger jer med frugtfarve og tøsepladder og på en måde føles det meget personligt selvom det bare omhandler hår. Men det føles lidt som at blive “lukket indenfor” i et venskab (ved ikke om det lyder dumt, er lidt svært at forklare.
  Sidst men ikke mindst kigger jeg tit på opskriften for sukkerskrub og tænker “det kan jeg da også gøre”. At jeg så endnu ikke er kommet længere end til den tanke har jo ikke noget med indlægget at gøre ;)
  http://meowmeow.dk/hjemmelavet-sugerscrub/
  Det kunne være SÅ fantastisk at vinde netop denne giveaway. Jeg går hjemme efter en knæskade for over et år siden. Er siden blevet opereret, har fået forskellige indsprøjtninger i knæet, genoptræning mv men det vil ikke blive godt igen og bliver måske aldrig helt i orden. Jeg er vant til at gå i enten sko med hæl eller en flad sko/støvle men med hård bund. Jeg var for en tre måneder siden hos en ny speciallæge og han anbefalede mig “kondisko” som han kaldte det. Noget med en god bund og stødabsorbation – dvs mine converse er heller ikke nok. Det eneste jeg har af sådan slags sko er mine slidte løbesko og det er bare ikke kønne nok til jeg nogensinde vil gå med dem uden træningstøj. Jeg har længe ledt efter nogle fede sneakers som kan gå til både fine kjoler og nu her til vinter, med vinterfrakke og pandebånd.
  Fordi sneakers jo som regel skal være i en større størrelse en f.eks. Sko og stiletter går jeg ud fra jeg skal have en 38,5/39 alt efter modellen. Den må bare heller ikke blive for lang så jeg snubler over den!
  Men for dælen jeg krydser ALT hvad overhovedet krydses kan!!

 11. Rikke H

  Hov undskyld det lasagne indlæg, håber det bliver læst alligevel for det er skrevet med kærlighed!

 12. Missejammer

  Jeg synes det er det bedste nogensinde, at I har kattevenne jubilæum – TILLYKKE til jer!

  Jeg tror mit yndlings indlæg var jeres første som MEOW MEOW, fordi så blev det alvor, hvilket fra min stede var med stor begejstring. Jeg e l s k e r at følge med! :-D
  Egentlig tror jeg slet, slet ikke at jeg kan nævne noget specifikt yndlings blogindlæg. Måske det uimodståelig lækre juleønske-indlæg, fordi det er så dejligt beskrevet? http://meowmeow.dk/jeg-onsker-mig/
  Men jeg er også smask forelsket i “Tirsdags Tilbageblik” og er kæmpe fan af historien om jer:
  http://meowmeow.dk/tirsdags-tilbageblik-3/
  Derudover elsker jeg også Signe’s: “For Lækker Til Love”: http://meowmeow.dk/for-laekker-til-love-en-singles-bekendelser-3/
  Og så er jeres “dagens” billeder altid så kreative, fine og katlige! http://meowmeow.dk/striber-og-katte-print/
  Ja jeg er ikke så god til at være konkret.. Jeg håber at jeg er heldig, i jeres giveaway! Jeg krydser fingre for et par sneakers i størrelse 40 :)

 13. michelle

  Jeg elsker lykkeliste indlæggene! Og genbrugsguld!! ^^ (str. 37, skulle jeg være så heldig)

 14. Lis Nielsen

  Jeg læser især indlæggene om genbrugsguld og kan ikke fremhæve den ene i forhold til den anden. Min str. er 39

 15. Tanya Nya

  Hej piiiiger! Det er mig – Nya – og jeg bruger str. 38…tror jeg…

  Jeg er ret vild med Lykkelisterne og rejse-indlæggene.

  Lykkelisterne er bare fyldt med hygge – det sætter jeg stor pris på. Det spreder god stemning og så er der i blandt dem nogle indlæg jeg holder særligt af. For eksempel dette;
  http://meowmeow.dk/lykkeliste-uge-08/
  Og også det hvor Debbie har fået Lillebror på underarmen. ;)
  Man bliver bare glad af det, synes jeg… Og så er der ret mange fine stemningsbilleder i blandt! Jeg elsker billeder!!!

  Rejseindlæggene fra NYC synes jeg også inderholder en masse spændende billeder. Jeg holder især af dette;
  http://meowmeow.dk/carlton-arms-hotel-nyc/
  – jeg elsker at se billeder fra andre lande, med street art eller andre finurligheder, der gør gadebilledet interessant at se på. Det giver mig lysten til at rejse derhen for at udforske det! Og jeg ELSKER at rejse!

  Genrelt er det lækkert med en blog, der faktisk fokuserer på det positive i hverdagen. Mange blogs kan være en smule klynkende – det synes jeg slet ikke jeres er. I skriver nogle skønne indlæg!! <3

  Med Venlig Hilsen :D

 16. Katrine jensen

  Your comment is awaiting moderation.

  Det er svært at vælge, men det må være denne her http://meowmeow.dk/polaroids/

  Fede billeder og skønne små historier eller tekster til! <3

  Og jeg bruger str 38 :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>