Lille spejl

1

4

3

2

5

6Jakke – Genbrugsguld / Blazer – H&M / Kjole+Tee+Hat – Urban Outfitters / Sneaks – Keds

Den anden dag tullede Debbie og jeg rundt i København inden jeg skulle på arbejde. Der skulle lige catches op efter henholdsvis Northside og Landet tur! Vores eventyr bragte os forbi et skørt stykke spejl-kunstværk i nærheden af Den Sorte Diamant, hvor vi skød disse billeder. Bemærk fotografen både i mine briller og i spejlet bag mig :) Se Debbies billeder HER.

Som I måske kan se, er mit pandehår en smule skævt på billederne – jeg har nemlig selv klippet det de sidste par måneder… I går blev det heldigvis reddet af min skønne frisør! Det var tiltrængt – og der røg samtidig 8-10cm af de lange røde lokker :) Nu er planen at jeg vil forsøge at vokse pandehåret ud igen, selvom jeg egentlig ikke helt kan overskue det projekt :)

//Signe

2 thoughts on “Lille spejl

  1. A+K/VenterPaaVin

    Haha ja, udgroning af pandehår sucks! Har selv i et par år haft netop sådan noget 60’er pandehår, som dit, og hver gang du poster billeder, er jeg fristet til at klippe det igen. For det ér altså en fin frisure. Og den klæder dig jo godt. Men vælger du alligevel at gøre det, er svaret: Hårnåle. Og dybe indåndinger i mange uger :p

    – Anne

  2. meowmeow Post author

    Hehe – ja suk! Det er et uoverskueligt projekt – og jeg har ombestemt mig et par gange allerede :) Jeg har været møllen igennem et par gange – mit våben plejer at være hårbånd. Nu må vi se hvad jeg ender med ;)

    //Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>