Lykkeliste uge 07

meowmeow_debbie_lykkelisteuge07_kaffeogchokomuffin meowmeow_debbie_lykkelisteuge07_genbrugsguld meowmeow_debbie_lykkeliste07_nyvasketsengetoj meowmeow_debbie_lykkelisteuge07_brunch
meowmeow_debbie_lykkeliste07_solnedgang

Sidste uge startede godt ud. Der var kager med krymmel, der blev fundet genbrugsguld med K, efterårssolen var lun og kaffen var god. Kattemonen hjalp med at indvie det nyvaskede sengetøj og Madsen og jeg nød fantastisk lækker morgenmad. Jeg kunne endda også putte mig ind i en ny (brugt) jakke og putte min telefon ind i verdens sødeste cover.

Men da jeg nåede til sidst på ugen havde jeg svært ved at finde min muntre side frem. Jeg synes nu ellers jeg prøver at se tingene fra de bedste sider, ja jeg gør mig faktisk rigtig umage med det, selvom det ikke altid er lige til. I weekenden nåede jeg til et punkt, hvor jeg måtte give helt op og rulle mig sammen under dynerne. Det sker heldigvis ikke så tit for mig mere, som det har gjort førhen og heldigvis var der masser af omsorg af hente, både fra min Mads og de to pelsede. Så jeg er allerede godt ovenpå igen. :)

Men det er altså ikke altid lutter latte og lagkage i min verden, selvom det måske godt se sådan ud nogen gange. Jeg bliver også ramt – skuffet over folk som glemmer én, eller giver følelsen af man måske ikke er så vigtig for dem, som de er for én – fortvivlelse over tilværelsen, hvor man skal bevæge sige hen, hvad der er det rigtige for én – rod i økonomien, eller bare mangel på indkomst – og så kører mine batterier desværre også på solenergi. Så hvor højt jeg end elsker efterår, så rammer det mig også når mørket virkelig trænger sig på og vinden rusker i det hele. Men alt i alt er ALT godt. Det er bare ikke altid nemt at være en sart plante, selvom det ikke er det jeg giver mest udtryk for herinde.. Men i virkeligheden er de her lister en påmindelse til mig selv om, at det hele sgu er meget godt. :)

Og hermed slutter en noget atypisk lykkeliste. God weekend og ferie, hvis I er så heldige at gå sådan en i møde. 

//Debbie

4 thoughts on “Lykkeliste uge 07

 1. Mia / Den Pæne Overflade

  Hvad du hvad.. jeg er sgu også en sart plante. Og en for sent udsprunget rose, der trænger til alt for meget kærlig pleje. Og jeg har også mest bare lyst til at hoppe i joggingtøjet og æde verdens største pose slik lige for tiden. Det ramte mig lidt over at du også kan føle dig glemt. Og slår knuder i maven over den der økonomi og funderen over hvad dælan, der skal blive af en. Tak for det!

 2. meowmeow Post author

  Jeg takker også, Mia. Det var en virkelig rar feedback. Det er altid svært at lukke op, især når man nu er den der sarte type.. Det er rart at vide, at man ikke er alene om at have det sådan. Da jeg sad og skrev indlægget tidligere i dag, kunne jeg mærke hvordan følelserne væltede tilbage. Puh.. Godt jeg har et tætpakket weekendprogram, med masser af dejlig familie omkring mig. Så kan de bekymringer og følelser komme lidt på afstand. Det kender du sikkert også, det med at ting får lov til at fylde for meget. Så er det meget godt at kunne lukke lidt af for tankemylderet.
  Jeg håber du også har nogen til at passe på dig, du sarte blomst.

 3. A + K = ♥

  Åh, min økonomi er også lidt forvirrende for tiden – eller hvertfald aldeles skrabet om man vil. 1500 til mad, sjov og tøj er liiige i det kedeligste, ærlig talt. Livet som tilkaldevikar i hjerneskadeplejen gør, at jeg aldrig ved hvor meget arbejde der at få fra uge til uge – og det er altså frustrerende tiltider ikke at vide, hvad man kan regne med at få ind af døren til d. 1.
  Men omvendt, klager jeg ikke, for jeg nyder også min frihed og penge er bestemt ikke alt :D
  Dejlig lykkeliste ellers.

  – Anne

 4. meowmeow Post author

  Dejligt at vide man ikke er alene med sådan fortvivlelse. Jeg er lidt i samme situation, jeg er jo også vikar – på en døgninstitution. Og nogle måneder er der rigtig meget. I sommers for eksempel. Men lige nu, er der bare ikke meget. Og det kan godt stresse lidt…

  Men du har så ret. Friheden er fantastisk og jeg nyder den stort. Tid til at lave de ting jeg brænder for, det er lykken. For som du siger er penge bestemt ikke alt. Langt fra. Tak for din kommentar! /Debbie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>