Lykkeliste uge 08

Det føles som om det er så lang tid siden, når jeg kigger tilbage på billederne til denne lykkeliste. Tænk at det bare var i sidste uge..

meowmeow_debbie_lykkeliste08_solopgang

at man kunne glæde sig over synet af smukke og lyserøde skyer om morgenen. Nu er vejret bare helt vådt og gråt.

meowmeow_debbie_lykkeliste08_kagebord meowmeow_lykkeliste08_lagkageresterogkaffe

Der var i øvrigt også et væld af lyserøde kager, jeg kunne glæde mig over at skulle mæske mig i og glæde min Mads med, på hans fødselsdag (se lige den flotte fødselar). Lagkagen var mit første forsøg med egne kagebunde og ud over at de gik lidt i smadder under stablingen (godt man kan lappe med flødeskum ;)), så blev det faktisk rigtig godt. Bestemt ikke sidste gang jeg forsøger mig med det.

meowmeow_debbie_lykkeliste08_carlasfoedselsdag

Der var også lagkage på programmet da familien var samlet om at fejre den efterhånden store Pippi-prinsesse. :)

_DSF6423 _DSF6436

Og der var fine balloner i loftet og sløjfer på fasteren. Billederne er i øvrigt snuppet af Mads. Jeg havde nemlig æren af at sidde til venstre fra fødselsdagspigen. :)

meowmeow_debbie_lykkeliste08_polaroidsx70

Og selvom jeg slet ikke var blandt ugens fødselarer, fik jeg (som tidligere fortalt) foræret dette vidunder af et kamera. En af de fineste og mest betænksomme gaver jeg nogensinde har fået.

meowmeow_debbie_lykkeliste08_forret meowmeow_debbie_lykkeliste08_solnedgangbautahoj

Udover fødselsdagsfejring bød ugen også på den årlige Vildtaften med Mads og svigerne. Efter ankomst hoppede jeg i en af yndlings kjolerne og så ned til en fantastisk forret. Så startede endnu en helt vild vildtbuffet, med det lækreste tilbehør og det bedste brød. Efterfulgt af både ost og kager, kaffe og en lille én. Puha. Man forstår måske jeg var noget imponeret over, at min mave fik klemt noget ned til morgenmadsbuffeten næste morgen.

Men festlighederne stopper da slet ikke her. Jeg havde også en fest indeni over pæne ord fra fremmed pige, en fest over at finde en Kattemon der havde pakket sig selv ind og en fest over at kunne sætte en kandekaffe over med ham her på skuldrene imens. Sikke en dejlige uge det var…

Denne her uge slutter jeg af med risengrød og indekattehygge. Men det kan I se mere om senere hen. Rigtig god aften. :)

//Debbie

2 thoughts on “Lykkeliste uge 08

  1. meowmeow Post author

    Tak Marina. Åh, man bliver også så glad af at lave dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>