Med kattehat i Hareskoven

meowmeow_debbie_dagens_hareskov_07 meowmeow_debbie_dagens_hareskov_04 meowmeow_debbie_dagens_hareskov_05 meowmeow_debbie_dagens_hareskov_06 meowmeow_debbie_dagens_hareskov_03 meowmeow_debbie_dagens_hareskov_02
Jakke ONLY / Bluse Silence + Noise / Krave Genbrugsguld / Jeans Gina Tricot / Støvler ASOS / Hat H&M

Som vi skrev i går var vi en tur i Hareskoven – min YNDLINGS skov, hvor vi vandrede rundt blandt alle de smukke efterårstræer. Det var virkelig rart lige at få vendt verdenssituationen, læsset af og tanket op. Der er nu intet som lidt kærlighed fra en kær ven.

Mellem al vores sludren fandt vi også tid til at hive kameraet frem og snuppe lidt billeder. Her af mig iført gamle garderobefavoritter (som I har set hundrede gange før, mindst) og en ny ven i samlingen – den lille kattehat. Jeg fandt den en dag jeg var på gavejagt i H&Ms børneafdeling og besluttede hurtigt, med hjælp fra søde Instagram følgere, at købe en lille ting til mig selv også. I går var første gang jeg luftede den og jeg tror nok vi skal blive gode venner. Hvad synes I om den? For meget?? …

meowmeow_debbie_dagens_hareskov_01

Jeg blev i øvrigt også helt begejstret forleden, da jeg læste mig frem til, at tæppe tørklædet vender stærkt tilbage denne sæson og jeg derefter kunne finde dette fine ét af slagsen frem fra gemmeren. Jeg købte det i Urban Outfitters for nogle år siden, men blev aldrig helt gode venner med det dengang. Nu var det som at finde et nyt stykke guld, endda i egen gemmer. Det har været luftigt flittigt siden og i går var ingen undtagelse.

Finder I også af og til guld i egen garderobe? :)

//Debbie

4 thoughts on “Med kattehat i Hareskoven

 1. Katrine Guldbæk

  Jeg synes, at hatten er vildt sej til dig :D.
  Ind imellem finder jeg sager i garderoben som jeg ikke anede, at jeg havde. Det er næsten ligesom at få nyt i garderoben :-)

 2. meowmeow Post author

  TAK Katrine :D

  Hehe åh, godt jeg ikke er alene om det! Bliver lidt skræmt over mine shoppevaner når det sker. Nogle gange kan jeg endda finde ting med prismærke på stadig, ups….

 3. Kirstine

  Hatten er SÅ god! Men så igen, det synes jeg jo om alle hatte ;) Blusen med de gennemsigtige ærmet klær i øvrigt også dine flotte kattearme. Og tæppe tørklædet er jo alt for lækkert! Er kæmpe fan og må måske selv på udkig.
  Kram K

 4. meowmeow Post author

  Tusind tak søde K. Blusen har virkelig også fået riveval lige for tiden… :D ja du må ud og kigge, er sikker på butikkerne bugner med dem. Så også nogle frygtelig fine, på evigt fristende Asos. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>