Min nye kærlighed – Polaroid SX-70

meowmeow_debbie_polaroidsx-70_01 meowmeow_debbie_polaroidsx-70_02

Jeg troede ikke det var muligt, men i mandags blev min kærlighed til Mads en tand stærkere. Han kom nemlig hjem med intet mindre, end denne skønhed til mig. Den faste læser kan måske huske, at jeg for kort tid siden skrev et indlæg om min kærlighed til Polaroid og hvor meget jeg sukkede efter at eje et selv. I indlægget konkluderede jeg, at drømme modellen, det ikoniske SX-70, nok aldrig ville komme inden for min rækkevidde. Men man skal altså aldrig sige aldrig…

meowmeow_debbie_polaroidsx-70_03

At kameraet er sort (i stedet for den sølv/brune kombination jeg viste), gør mig slet ingen ting. Det passer jo perfekt sammen med mit Fuji x10. Og at han i øvrigt købte en vintage lædertaske med til det og to film; det gør mig absolut slet ingen ting. Det er simpelthen så gennemført og fint!

Jeg skal virkelig anstrenge mig for ikke at knipse løs med det. Det er så fristende! Men med en pris på omkring ti kroner pr billede, må jeg nok begrænse mig lidt. Fra nu af vil jeg kun bruge mine penge på film dertil… Farvel nyt tøj. ;)

//Debbie

4 thoughts on “Min nye kærlighed – Polaroid SX-70

 1. Missejammer

  Øh undskyld, men troede det var Mads der havde fødselsdag ;)
  Hold op hvor er du heldig at have din Mads og blive begavet på så lækker vis. Misundelse er en grim ting, men jeg er virkelig m i s u n d e l i g !!! Hurra for dig!

 2. meowmeow Post author

  Haha, det var noget i samme stil jeg sagde til ham. ;D Men det er åbenbart hvad man gør sig fortjent til, når man står op kl. 05 i et par måneder og sørger godt for sin kæreste, inden han skal på en lang og hård arbejdsdag. Så det fortsætter jeg gerne med – tænk hvad det ellers kan indfri af gevinster ;)

  Men uff, kan godt forstå dig. Jeg måtte altså også knibe mig selv i armen et par gange. :)

 3. Pingback: Lykkeliste uge 08 | MEOWMEOW

 4. Pingback: Polaroids | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>