Nye illustrationer fra Draw Doodles Study

Tidligt om morgenen på morsdag tog jeg på overraskelses-smuttur til Aalborg. Selvfølgelig for at fejre min søde mor, der oven i hatten fyldte rundt på selveste morsdag. Vi bragte naturligvis gaver med os og deriblandt lå en illustration fra Draw Doodles Study. Desværre strejkede mit kamera under hele mit Aalborg ophold, så I kan kun se den lige her. En morpingvin med sin unge. Jeg har noget helt særligt for pingviner (de ligger lige under katten. ;)), så da jeg så denne morsdag tegning på Draw Doodles’ Instagram bestilte jeg straks en.

drawdoodlesstudy_illustrationer02

drawdoodlesstudy_illustrationer01

Der kom hurtigt en masse andre godter med i min bestilling og lidt af det er faktisk flyttet ind på Vesterbroslottet, selvfølgelig de to katte. ;) Men jeg sidder helt og fortryder, at ballonkatten ikke skal bo hos mig, den er jo SÅ fin! Men i stedet er den lille ræv blevet boende her i hulen. Men vi går lidt og overvejer, om den skal flytte ned på Landet i stedet? Jeg tror den ville gøre sig så fint, inde i huset i skoven. Og så flytter der faktisk også en kat ind hos mig, men han skulle lige færdiggøres. :)

drawdoodlesstudy_illustrationer03

Bettina, som er tegneren bag disse fine illustrationer, er en studieven fra KEA-dagene og er uddannet grafiker, så hun er virkelig vant til at være kreativ med sine hænder og det må man sige kommer hende til gode i hendes tegninger. Jeg er virkelig vild med hendes streg – både den ‘pelsede’, såvel som den mere rene form. Det bliver i hvert fald ikke det sidste fra Draw Doodles Study, som flytter ind i hulen. :)

I kan finde flere af hendes fine illustrationer på hendes Facebook side. Hun har faktisk lige skudt en giveaway i gang, hvor man kan vinde to valgfri illustrationer. :)

//Debbie

2 thoughts on “Nye illustrationer fra Draw Doodles Study

 1. missejammer

  Fedt at du viser hvor det er fra, for jeg synes simpelthen de her kreationer er noget så F L O T T E. Jeg vil mægtig gerne have en ballonkat i mit lille, katlige hjem. Derfor har jeg også forsøgt mig med hendes give-away. Men mon ikke jeg kan smide nogle penge efter en illustration en dag, alligevel. I hvert fald tak for opmærksomheden – de er så fine!
  Og jeg er sikker på at Mr. Doodle Cat bliver mægtig fin i dit lille hjem. Ræven er meget flot – passer garanteret super godt ind, på Landet!

 2. meowmeow Post author

  Fedt at du synes om det, Missejammer. Jeg er selv virkelig vild med hendes ting. :) Og ja hendes priser er heldigvis til at arbejde med, synes i hvert fald det er mere end fair, for så fine tegninger. :) Held og lykke med giveaway’en. :)

  Ja jeg tror også han bliver fin i vores nye stue. :) og ræven lige så til Landet. Men nu ser vi hvor han ender. :)

  //Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>