Nye støvler + Crazy cat lady sager

IMG_8959redi

samletkatteting

IMG_8975redi

Jeg har endelig fået mig en erstatning, til mine elskede Chelsea støvler og denne gang er det en lidt mere forårsagtig udgave, de er nemlig åbne i siderne, så der kan komme luft og sol til fusserne. De er fundet på Asos til billige penge og så er de endda i læder. Jeg har lige tullet lidt rundt i dem herhjemme og de lader til at være helt ok at gå i, men de skal jo nok liiige gås til. Suk, det er den værste del ved nye sko.

Når nu man shopper på Asos, så er det jo svært (eller nærmere umuligt!) ikke at blive fristet af alt muligt andet, end bare støvler. Så der kom også lidt crazy cat lady sager med i pakken, i form af et solbrille etui og en holder til fingerringe. Synes personligt at begge dele er så grimme, at de er seje og så må de altså godt bo hos mig. :D Det er i øvrigt umuligt at fotografere noget som helst herhjemme, uden minimum én kat kommer og ruller sig i sagerne. :P

Jeg håber I nyder godt af solen derude. :) Det har jeg endelig haft tid til i dag, så Mads og jeg har både valset rundt med Lillebror i sele og senere selv gået på opdagelse i vores hood, samt spist is på trappen foran vores opgang. Der er nemlig åbnet en fin pastelfarvet isbutik, alt ALT for tæt på os. Jeg forudser en tyk sommer. ;)

//Debbie

2 thoughts on “Nye støvler + Crazy cat lady sager

 1. missejammer

  Der er ingen tviv: Jeg er f a n !
  Hvilke flotte, fine og fede støvler du har fundet dig. Jeg er en smule misundelig, men mest af alt fordi du “kan” bære dem. Derudover synes jeg de ser ret lækre ud. Så jeg ønsker nok lidt et billede af dig, med skoene på eller noget. Det er godt at de er nogenlunde at gå i, allerede.

  Når det så er sagt, vil jeg bare sige, at jeg synes din ringholder er umådeligt katlig og mega sød! Jeg kan godt forstå du har købt den. Ja, og et kikset crazy catlady solbrille etui… Det kan man da heller aldrig gå galt i byen med? Næ, det mener jeg ikke!

  Det ser godt ud. Meow til dig.

 2. meowmeow Post author

  Hehe, tak frk. Missejammer. Hvor er du sød. Jeg lover selvfølgelig at flashe dem (i hvert fald når minisommeren slutter om et par dage) en masse herinde! :) Ja det er ikke så tosset, jeg hader virkelig at gå sko til. :O Av.

  Ja, den er lidt sød ikk? Kunne ikke stå for den. Og nu er der også styr på sagerne, de plejer ellers at ligge og flyde hist og pist. :) Nej og så var det vist endda på tilbudet etuiet, så kan man da slet ikke lade være med at slå til. ;)

  TAK og meow retur :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>