Om os

HI0A0443-650

Bag MEOWMEOW står Debbie og Signe. De to kattedamer fusionerede i april 2014, efter at have blogget individuelt i et par år forinden. Debbie og Signe har mødt hinanden i blogland, og har kendt hinanden udenfor cyperspace siden november 2012.

Debbie holder til i Vanløse, med kæresten Mads og maine coon kattebørnene Jinx og Lillebror. Til daglig arbejder hun på et bosted for børn og unge med autisme, men arbejder på at åbne sin egen webshop, med fine genbrugsskatte hun finder på sin vej. Debbie genbrugsguider også inde på Copenhagen Treasures, som hun fornylig har overtaget.

Signe bor på et slot på Vesterbro og er smykkedesigner under eget brand ‘i am rebel‘, som hun startede i august 2012. Til daglig står hun i butik, mens hun drømmer om at kunne leve af sine egne kreationer. For nylig er hun også sprunget ud som elektronisk popprinsesse og arbejder i øjeblikket på sit debutalbum, som du kan få en forsmag på HER.

One thought on “Om os

  1. Pingback: Lidt nyt på bloggen | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>