Omsorgskage

01 05
04

Omsorgskage har været særligt nødvendigt, i den seneste tid. Jeg har vendt et utal af tykke og bløde pandekager, bagt svampet chokoladekage, med et solidt lag kærlighedsglasur og rullet kanelfyldte snegle.

Kager er nemlig gode, til at dulme alskens smerte. I hvert fald for en stund og især, hvis der er kaffe til. Med varm sødmælk i og skum på toppen. Indtaget mens man sidder i en blød, grøn lænestol. Med fødderne oppe, på den matchende fodskammel og har udsigt ud over have, mark og skov.

Så duer omsorgskage rigtig godt.

//Debbie

4 thoughts on “Omsorgskage

  1. meowmeow Post author

    Pandekager, er nemlig lidt af et vidunder og meget undervurderet. Så nemme at lave, og så skønne at indtage. Jeg overvejede faktisk tidligere i dag, om næste omsorgskage skulle være de donuts du delte for et stykke tid siden. :) Der er ingen donutpushere på landet…

    Titlen kan jeg desværre ikke tage kredit for. Omsorgskage er et fænomen fra min arbejdsplads. Vores køkkendame disker altid op med sådan én, når der er behov for lidt omsorg.

  2. meowmeow Post author

    Jeg kunne ikke være mere enig, Anne :) godt der venter mig mere kage toppet med venindehygge, senere i dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>