Pinse i Aarhus

I får lige en omgang stemningsbilleder fra min pinse, som jeg tilbragte i min gamle fødeby Aarhus – alle fanget med min kære iPhone – enjoy!

1Blomstrede fødder på stranden ved Aarhus bugten.

5Nydt solen i min brors have i mit gamle barndomskvarter 8210!

7

6Denne søde lille mand fik lidt vand i hovedet i Ry kirke og et smukt navn med i købet – Norman Carl Lykkegaard – en lille hjerteknuser <3

4

3Mine forældres hund Sally og den lille nye kat Kleo blev nusset til den store guldmedalje.

2Og min mors tøjklemme OCD gjorde den fineste lille regnbue i pinsesolen :)

Håber I har haft en dejlig pinse alle sammen :)

//Signe

4 thoughts on “Pinse i Aarhus

 1. Katrine S.

  Sikke nogle dejlige pinseglimt, søde Signe. Det ser skønt og dejligt familiært ud. Jeg har også luftet sommertæerne ved Aarhusbugten og plasket rundt i vandet ved Risskov. Næste gang må du lige give lyd – så inviterer jeg på kaffe i gårdhaven her ved Godsbanen ;-). Eller giver en øl på NorthSide, hvis du skal afsted igen i år? :-)

  Mange sommerhilsener,
  Katrine

 2. Julia Hausfrau

  Gud, er du også fra 8210? Gad vide om vi har gået i samme skole, hængt de samme steder osv?! Jeg er 82’er og bordet i Holmstrup i mange år. Hvad med dig? Verden bliver så lille :)

 3. meowmeow Post author

  Det var også rigtig hyggeligt kan du tro :) Vi skal da helt sikkert drikke en øl sammen på Northside i år! Det ku være mega hyggeligt ;)

  //Signe

 4. meowmeow Post author

  Jep – 8210 ligsom LOC og Johnson baby ;) Danmark er bare et lille bitte land er det ;) Jeg selv er 83’er og gik på Gammelgårdsskolen – jeg er nemlig fra den yderste ende af 8210 der grænser op til Åbyhøj ;) Jeg gik senere et lille års tid på Århus Statsgymnasium inden jeg pakkede sydfrugterne og stak af fra Jylland ;)

  //Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>