SOMMER GIVEAWAY #1

Selvom det ikke er meget sommer vi har haft her i Danmark, synes vi alligevel at I skal sommer-forkæles lidt! Derfor har I nu mulighed for at få poterne i disse lækre Tamaris sandaler :)

tamaris2tamaris1

Sådan gør du:

Send os en lille sommerhilsen i kommentarfeltet – det kan være du vil fortælle os hvad du har lavet i din ferie :) Husk at skrive hvilken størrelse sko du bruger :)

Vi finder en vinder næste weekend!

Tak for alle Jeres dejlige sommerhilsner! Vi har fundet en vinder og det blev SIMONE :) Stort tillykke! Vi sender en mail :)

//Debbie&Signe

Pssst – der følger endnu lidt sommerlækkerier når sandalerne er sendt afsted – so stay tuned!

58 thoughts on “SOMMER GIVEAWAY #1

 1. Elisabeth

  Hej i 2 søde tøser! ♥
  håber, at i nyder sommeren :-)
  Jeg har været i skønne Grækenland og så skal jeg om et par timer rejse til England med mine søskende. Jeg ønsker den lækre sandal i str. 39! Og iih, hvor jeg håber at vinde. Det er lige netop disse jeg har ønsket mig hele sommeren… krydser fingre, tæer og tænder! Haha :-D
  Sommerhilsner fra Elisabeth!

 2. lone olsen

  hejsa , god sommer!! jeg hygger med mine børn i ferien :) ture til vandet..de danske slotte og haver :) fine sandaler jeg godt kunne tænke mig :D i str 39 :D tak mvh lone

 3. liva eva

  God *Sommer :D jeg har været i zoo med min familie :) , så har jeg været på ferie i jylland :) jeg bruger str 39 i sko :) Liva <3

 4. Jakob

  Min søde kæreste bruger str 39 – Hav en rigtig dejlig sommer!! :-)

  Hilsen Jakob

 5. Christina

  Rigtig god sommer! Jeg vil tage afsted til England og håbe på at der er lidt mere solskin der. Så skal jeg i hvert fald sende solskin jeres vej :) jeg bruger Str 37 i sko.
  Mange sommerhilsner fra Christina

 6. kim/superheltemor

  Håber i nyder.sommeren – de få minutter om dagen.hvor det føles som sommer!;)
  Vi har slappet af, malet på sten og set op i himlen.
  Bruger 38

 7. Line

  har været i italien og fået småbrune tæer – sandalerne ville klæde dem. Str. 38

 8. Sabine Andersen

  Hej
  Min sommer har stået i festivalens tegn. Først i form af Roskilde Festival og dernæst i Tisvilde hos Musik i Lejet. Det har været så skønt, og jeg har fået hørt en masse lækkert musik. Om tre uger står den så igen igen på festival – denne gang på Bornholm til Wonderfestiwall.
  På en festival går man rigtigt meget, så mine gamle sandaler er helt nedslidte, derfor krydser jeg fingre for, at det er mig, der vinder de lækre sandaler fra Tamaris :-)
  Jeg bruger str. 38.
  Kh
  Sabine

 9. Melanie Kanstrup

  Hej piger

  Det virker til at trods vejret at I også har haft en hyggelig sommer indtil videre.

  Jeg har haft den bedste sommer indtil videre. Har snart rejst rundt i Vietnam i 3 uger. Vi tager hjem på søndag, men inden da når jeg lige at fejre fødselsdag i morgen :)

  God dag!

  PS. Jeg bruger 38 ?

  -melanie :)

 10. pia sroka

  Håber du har haft en god sommer, min sommeferie er foregået hjemme i Danmark,sammen med kæresten og vores 4 børn, har været på ture, zoo, kræmmermarkeder, grøn koncert, strandture, hygget hjemme i haven,med pool,grill,bål med snobrød og skumfiduser, slappet af, det skal der også være tid til ind imellem. :) ønsker str 38. :)

 11. Maja Faaborg Jensen

  God sommer til jer! Og mega lækker giveaway, især når man nu ikke ejer et par sandaler! Min sommer har gået med en smule arbejde og ellers jobansøgning til den store guldmedalje, da jeg blev færdiguddannet for en måned siden. Så kunne da godt bruge et par lækre sandaler til at lyse mine sommer lidt op ;)

 12. Simone Batko

  Hej piger :-) Jeg håber I nyder sommeren! Jeg har arbejdet hele min sommerferie. Det kunne være så lækkert med et par nye sandaler. De er så flotte :-)
  Jeg bruger str. 40.
  Sommerhilsner fra Simone

 13. Ulrika Landstrøm

  åhh, de er perfekte!! (Stl.37 this way;)

  Jeg ønsker alle lidt sol før efteråret kommer!
  Hilsen fra et lummert Sverige <3

 14. michelle

  Åh det håber jeg, jeg lige kan nå at deltage i! Jeg bruger str 37. :-) Ønsker jer begge en dejlig sommer!

 15. Pia H

  Hej I to :-D

  Jeg har tilbragt sommeren i kolonihaven… med et lille afbræk på Sjælland, hvor jeg var til en 90 års fødselsdag, hos den mest åndsfriske gamle dame.

  Vejret har ikke været noget at råbe hurra for, men har betydet, det var til at holde ud, når det skulle arbejdes i kolonihaven. Fanden til ukrudt… ha ha :-D

  Jeg bruger en størrelse 38 i sandaler… og nægter purre at tage sko og strømper på før vi når til slutningen af september… ja altså med mindre der kommer sne.

  Sommerhilsner her fra det jyske
  – Pia H

 16. Trine Lesemann Amstrup

  Nøj, nogle fine sandaler! Det er jo ikke meget “sandalvejr” vi har haft indtil videre i år, men mon ikke vi får en skøn herlig august – man har da lov at håbe :-) Min sommer er mestendels gået med at tænke; nu kan haven simpelthen ikke tåle mere vand – vi har fået små skybrud her mindst en gang om dagen i 6-7 dage, og en stor del af blomster og afgrøder er simpelthen stoppet med at vækste, og ser utrivelige ud. Men igår eftermiddags kom solen – man kunne ligefrem se hvordan både mennesker, dyr, blomster og afgrøder strakte hals for at blive varmet igennem af solens stråler.
  Idag skinner solen, og inviterer til udendørs ophold! Jubii! :-) God sol-lørdag til alle – KH Trine :-) (som bruger str. 38)

 17. Connie A

  Jeg er lige startet på ferie og tager til Malta. Hvor jeg glæder mig til sol og varme;-)
  Hvis jeg bliver den heldige vinder er det en str 38.

 18. Camilla

  Indtil videre har jeg brugt min sommer på at tjene penge til når min Hong Kong eventyr begynder om kun to uger, så der ville disse sandalar være helt perfekte (:
  http://cammi.dk

 19. Rikke Bisgård Sørensen

  Trætmor.dk sidder lige nu foran computeren, og savler over de flotte sandaler :) Vi er netop hjemkommet fra en dejlig tur i Hvidbjerg Feriecenter, og nu står den på småture rundt omkring i skønne Danmark, og klargøring til kursus/skolestart d. 10. I morgen smutter jeg og datteren en tur ind til Viborg, hvor vi nok ligeeee kommer til at lure på noget udsalg. Lillebroderen er lige smuttet på campingtur med bedstevennen, så nu er der kun far, datter, mor og 2 katte tilbage :)

  Rigtig god sommer til jer :)

  Kh Rikke

 20. Camilla K. Olesen

  Søde Debbie & Signe. Først og fremmest tak for en dejlig blog. Jeg glæder mig allerede til at følge med i bryllupsforberedelser, sommerstunder, dagligdagsglimt mv. fremover.
  Og min sommer er gået med… specialeskrivning! Intet ophindsende her. Ingen “ferie”, ingen afslapning, men til gengæld en sommer foran computeren, som bl.a. har budt på masser af bloglæsning, for vejret har alligevel ikke været til meget andet ;) Men nu skulle det gerne komme, og jeg vil elske at kunne klemme fødderne i en sandal i str. 38. Fortsat god sommer!

 21. Kristina K

  Jeg har slappet af med ungerne trods det knap så sommerlige vejr. Str. 37 til mig;-)

 22. Anne-Marie

  jeg har været på et par små ture rundt i sommerDK sammen med mine børn og mand. De sandaler ser lækre ud, hvis jeg er heldig bruger jeg str. 40

 23. T. Jensen

  Jeg havde desværre et uheldigt forår, hvor jeg blev ramt af sygdom (kold lungebetændelse) og diverse skader. Derfor har jeg brugt sommeren på, at komme ovenpå igen og træne op til min “normale” gode form, så jeg forhåbentlig kan gå et aktivt efterår i møde, hvor der bliver tid til at komme en tur til La Santa og dyrke en masse sport – Måske endda med de lækre sandaler i str. 38 i kufferten :-)

 24. Anette Ninon

  Har været en tur i Sverige, og så nyder jeg at alting i naturen er utrolig frodigt i år, og nu kommer sommeren.

 25. Pernille L

  Sikke nogle fantastiske sandaler!! De vil være SÅ skønne at have med, når jeg tager til Rhodos om nogle uger!
  Jeg håber, I har haft den dejligste sommer på trods af det dårlige vejr.

 26. Line Jakobsen

  Min sommer har budt på en rejse til Rhodos og ikke mindst to festivaller med min skønne kæreste. Jeg bruger str. 38 :-)

 27. Camilla Nyegaard

  Vi har været i Skallerup Klit Resort og en tur i Gdansk, Polen, hvilket var en meget positiv oplevelse.

 28. Louise O

  Håber i har/har haft en rigtig god sommer. Selv har jeg nydt sommeren ved vandet og holdt et par hyggelige familiesammenkomster.
  Skostørrelse; 39

 29. Annette J

  Jeg har desværre brugt det meste af min sommer indendøre, da vejret jo ikke har været det bedste. Håber på noget bedre vejr den kommende tid, så der er brug for at få luftet sandalerne! Men indtil videre er det blevet til brætspil med familien og selvforkælelse med film og diverse lækkerier.

 30. Birna Lambaa

  Rigtig god solskinsmandag :)
  Jeg har faktisk slet ikke haft ferie i år, men får da lov til at kigge ud til solskinnet ud fra mit kontorvindue :)
  Str. 41, hvis jeg skulle være den heldige :)

 31. HeLene

  Flotte sandaler! Jeg har været hjemme og hygget med mine børn og familie. Man kan godt sige vi har haft skønnedage på stranden, næsten helt alene, fordi det været så koldt, men vi har alligevel grillet, leget og hygget! Jeg hat strl 40!
  Krydser fingre og tæer!

 32. Dorthe Bille

  To dage før jeg fik sommerferie kom jeg til skade med mit knæ, så ferien er blevet brugt på at sidde meget stille og læse :-( Det er da blevet til et par små turer rundt omkring i Danmark, men det blev godt nok ikke den ferie jeg havde forventet.

  Jeg bruger str. 39

 33. Marianne P

  En tur til det græske, en kommende tur til Hamborg. Bortset fra vejret kan jeg ikke klage;)

 34. Lea Thomsen

  Halløj! Håber at I nyder jeres ferie.
  Det gør jeg i hvertifald. Den har indtil videre bestået af en tur til Tyskland på camping og så en smuttur forbi Heidepark og Bergen Belsen. Så har jeg også været til en masse fester og været til et par byfester. Udover det, har jeg fået mig et nyt job i en grillbar… Det resulterede så i, at jeg købte mig fattig i ebay.

  Krydser fingre for at vinde de lækre sko! Bruger str 38 XX

 35. Emilie Stenkær

  Jeg har været i Bulgarien, på Nibe festival og ellers bare hygget :)

 36. Camilla A

  Åh, hvor er de lækre!
  Jeg har været to uger i Italien med min familie og en uge på Rhodos med en sød veninde. Det har været den skønneste sommer med det mest fantastiske vejr. Nu er jeg startet på arbejde igen og savner allerede at dase på en liggestol på stranden. :-)

 37. Caroline Dahl

  Min sommerferie har bestået af arbejde og atter arbejde. Derfor bliver det også skønt at sætte mig på et fly til Alanya om en lille uge :-) håber du har haft en dejlig sommer til trods for det manglende sommervejr :-)

 38. Karen Nielsen

  De ser da godt nok gode ud, de sandaler, dem vil jeg gerne vinde – helst i en str. 38:)
  Kæresten og jeg har været på vores første fælles telttur med dine og mine børn i Hvidbjerg Strand Feriepark. Det er virkelig en skøn campingplads, men hold da op, hvor det bare larmer i sådan et telt, når det regner og blæser om natten. Vi havde kun to overnatninger, delvist pga. vejret, men det var en fin tur – og så er det afprøvet, og vi ved, at det bliver endnu bedre næste år:)
  Hilsen Karen

 39. Katja (@Eeyorenyk)

  Uh, hvis jeg vandt en størrelse 39 ville jeg måske lige kunne nå at få dem med på ferien. Jeg har nemlig skudt min sommerferie, og rejser først om 14 dage, hvor turen går til USA. Først New York og dernæst Florida. :D

 40. Kathe Mosbæk

  Jeg har været i sommerhus med min dejlige familie ved Rømø, været til nogle gode koncerter, Legoland, cirkus summarum, Jesperhus blomsterpark…alt i alt en skøøøn ferie. Og disse fine sandaler ville jeg elske at forkæle mine fødder med ❤️

 41. Simone Olsen

  Sikke en super lækker giveaway! Jeg har virkelig bare nydt at have fri og har derfor ikke lavet meget andet end at slappe af og nyde friheden sammen med familie og venner, det har simpelthen været så skønt!

  Jeg bruger størrelse 39, krydser helt sikkert fingre:-)

 42. Camilla Pedersen

  Hej.
  Jeg har været i Budapest. Det er første gang jeg har været sådan rigtig væk fra Dk, i hvert fald af hvad jeg kan huske. Det var rigtig hyggeligt og vejret var fantastisk. En af mine bedste sommeroplevelser nogensinde.
  Jeg bruger str 38.:)

 43. Pia Rotbøl

  På trods af at den danske sommer ikke har vist sig fra sin bedste side, så har vi haft en fantastisk uge på camping i Kerteminde, og så kan jeg være glad for, at jeg har et arbejde at komme tilbage til efter sommerferien, hvor jeg kan være ude næsten hele dagen? er sikker på, at sensommeren bliver dejlig varm, så vi kan få indhentet nogle af manglende soltimer.

  Jeg vil gerne vinde sandalerne i str. 36

 44. Maja Holmgren

  En kedelig sommer med læsning jeg ikke vil belemre jer med, men håber I har en sommer og kan nyde det gode vejr der nu her er dukket op!
  Bruger str 37 :)

 45. Malene R.

  Jeg har været i sommerhus i et par uger her i ferien med hele familien. Og jeg bruger str. 40.

 46. Tina Rasmussen

  Jeg har simpelthen brugt min sommer på et matematik-kursus…. er stadig igang… mere tør sommerferieunderholdning skal man vist lede længe efter :-S

  Heldigvis er de andre, på holdet, nogle rigtig søde og sjove mennesker, så det hjælper på det, men jeg kunne godt have fundet på noget bedre at lave :)

  Jeg ønsker mig et par fine sandaler i str. 39

 47. Caroline Sodemann

  Hejsa! Håber jeres sommer har behandlet jer godt, og at i nyder de sidste par sommeruger! Jeg er selv lige kommet hjem efter 2 uger på den franske riviera, hvor jeg gik på sprogskole. Har desværre brugt alt for mange penge på god mad og andet sjov, så jeg vil da blive henrykt over et så flot par sandaler i str 37 :D
  Mvh Caroline

 48. Rebecca Stepanovna Jensen

  Min sommerferie har stået i hyggens tegn. Vi har haft besøg af lidt familie og venner, fra rundt i Danmark. Derudover har jeg arbejdet på den sødeste lille café, hvor jeg har lavet dusiner af pandekager til turister, og ellers nydt at have ferie og fejret det blandt mine venner/veninder. :)

  /Jeg bruger str. 36 i sko

 49. Tina H

  Ih, sikke en lækker give-away :-)
  Jeg har besøgt Kreta med min søde kæreste – det var en ferie fyldt med afslapning, hygge, sol, græske specialiteter og kold rosevin :-D en ferie lige efter bogen, hvis man spørger mig :-)

 50. Mai

  Hej med jer :-)

  Vi har besøg fra Japan; to gode venner, som også besøgte os sidste år. Så tiden går med at nyde den danske sommer (eller…”sommer”), spise forfærdeligt meget dansk mad, fantastisk LÆKKER japansk mad OG få kørt vores rollinger ind i deres nye pasningshalløj. Stiiiille og rolig afslutningen på sommerferien…Ah.

  Kh Mai

 51. ísbjörg

  har været på roskilde festival og på island (og også på festival deroppe!) dejligt.
  Bruger str 37,5

 52. Rikke BB

  Uha, jeg har være med min lille familie på ferie i det vestjyske hos mine forældre, i Legoland, Lalandia og så i sommerhus på Thurø – også med mine forældre, mand og børn. Ellers har vi være hjemme og hygget med gode naboer og nød da solen og varmen endelig kom til DK. Dejlig dejlig ferietid ; )
  God sommerrest ; )
  Bruger str. 37

  Rikke BB

 53. kjerstine larsen

  åhh ville elske at vinde… mangler nogle lækre sandaler!!!

  Jeg er startet i nyt job så har ikke haft mulighed for så meget ferie.
  Men har i denne uge, da min store dreng på 6 år starter skole.
  Så vi hygger herhjemme om eftermiddagen og i morgen fylder jeg 30 – så mon ikke en lille tur på stranden for at få en is om aftenen? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>