Søndags stil på en lørdag

meowmeow_dagens_dansksaetmeow04

meowmeow_dagens_dansksaetmeow01

meowmeow_dagens_dansksaetmeow02

meowmeow_dagens_dansksaetmeow03

meowmeow_dagens_dansksaetmeow05

meowmeow_dagens_dansksaetmeow06
Prikket sæt DANSK / t-shirt Gina Tricot / sneakers Keds / halskæde i am rebel / armbånd Carré

Som Signe skrev i går, brugte vi lørdag eftermiddag på at tulle rundt på Vesterbro, drikke kaffe, nyde solen og at der ikke var noget vi skulle nå. Jeg kom direkte fra arbejde, ovenpå en tarvelig omgang migræne dagen forinden. Så da alarmen ringede kl. 06 om morgenen, var løst og komfortabelt joggetøj det eneste min krop kunne overskue at have på sig. Det er ellers noget af et særsyn, med mig i sådanne casual klæder og faktisk en smule grænseoverskridende også (hvor åndssvagt det end måtte lyde). Men åh-så-rart, det er det altså!

Og ja, jeg stritter nok en smule med højre arm, men det er jo bare fordi jeg så gerne vil vise jer sidste skud på armen. Et portræt af min pelsede pige, som jeg fik lavet for en månedstid siden. Jeg er simpelthen  S Å  glad for den!

Hvilket jeg også er for mine nye Keds. De er så klassiske og brugbare, og så passer de til alt i min garderobe. De bliver luftet flittigt i disse dage. :)

I dag skal vi faktisk katte lidt mere rundt, Signe og jeg. Vi skal nemlig ind og sige hej til de søde mennesker hos Holm & Bertung. Uh, og så skyder vi den næste giveaway i gang senere i dag, så I må endelig kigge forbi! :)

//Debbie

8 thoughts on “Søndags stil på en lørdag

 1. Kirstine

  Jeg synes altså du køre den der søndagsstil ret godt! Synes især det spiller uden trøjen, så får de lidt en ulden herrebuks feeling over sig. Og det er i allerhøjeste grad ment som en kompliment ;)
  Kaffe snart?

  Kram K

 2. meowmeow Post author

  Tak Charlotte! Jeg er virkelig også glad for den. Ligner hende på en prik :)

 3. meowmeow Post author

  Tusind tak Helle! Ih, jeg synes altså også den er blevet SÅ fin. Han har virkelig ramt hende :)

 4. meowmeow Post author

  Tak Katrine :) det er altså også en klar favorit lige for tiden. Føler mig helt uden tøj, når det er til vask, hehe :)

 5. meowmeow Post author

  Det er faktisk også en unisex buks, så der var du slet ikke gal på den :D og tusind tak søde K <3

  Jaa, meget snart! Sender en SMS :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>