Ta’ en slapper

1

2

3

4

7

6

5

I går hang Debbie og jeg ud i solen – vi startede naturligvis ud på slottet med kaf’ og kage inden vi drog ud på eventyr :) Vi slog et smut forbi de skønne omgivelser på Carlsberg hvor jeg var nødt til at slænge mig i en hængekøje – det kom der disse billeder ud af :) På mig havde jeg min all time favorit top fra Obey og nederdel købt i Malmø for nogle år siden. På fusserne sad mine nye favorit Keds – i læder! De passer til alt og er bare SÅ rare at have på :) Senere på aftenen – efter en laaaang dag på job – stod den på et par timer i studiet. Til de af jer der ikke ved det, arbejder jeg pt med nogle mega seje musikfolk på at lave noget lækkert musik som forhåbentlig kommer i radioen på et eller andet tidspunkt i den nærmeste fremtid! Nu vil jeg ud og nyde det gode vejr og en velfortjent fridag :)

//Signe

6 thoughts on “Ta’ en slapper

 1. Eeyorenyk

  Åh mere af den slags dage med fantastisk vejr, ville altså være at foretrække. <3 Det der dårlige vejr de truer med, kan godt bare blive væk!

 2. meowmeow Post author

  Ja tak :D Vi må håbe at vejrguderne kommer i bedre humør og ombestemmer sig med alt det der kulde og sne de truer med :)

  //Signe

 3. meowmeow Post author

  Tusind tak kære missejammer :) Hun er sej til det med billeder hende D!

  //Signe

 4. Marina

  Jeg er altså vildt spændt på det musik der! Super hyggelige billeder fra studiet på instagram. Ret skønne små “skatte”, de gemmer på :)

 5. Pingback: Blomstret og blå | meowmeow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>