Tirsdags tilbageblik #08

kattetur

Denne uge ser vi ikke så forfærdeligt langt tilbage :) Det handler nemlig om dagen i dag! Vi har været på kattetur efter at have undværet hinanden i hele tre uger!!! Så der var brug for at tanke op på kattevennekontoen.

Vi startede dagen ud med, at hoppe på S-toget ud til Hareskoven. Her tullede vi rundt og nød den friske luft, og fik ævlet en HEL masse. Vi skød naturligvis også nogle fine ‘dagens’ billeder i de smukke omgivelser – dem får I at se snarest!
Efter vores lille skovtur hoppede vi endnu engang på S-toget ind til byen. Næste stop var Café Miao – en katte café som åbnede for nylig, hvor man kan nyde en kop kaffe og klappe en kat. Vi er begge blevet tippet om stedet sådan cirka en milliardmillion gange, så forventningerne var høje :) Efter en kop kaffe (som var omkring 40min om at klemme sig ud af kaffemaskinen) og lidt mad i maven, begav vi os ud på byvandring.
Sidste stop var nær Børsen, hvor vores trætte katteben besluttede, at det var tid til at vende snuderne hjemad.

Hvordan går det med Jer derude? I er lidt stille for tiden. Er I mon også blevet ramt af efterårs blues som vi?

// Debbie & Signe

7 thoughts on “Tirsdags tilbageblik #08

 1. meowmeow Post author

  Kattehat! :D

  Hmm, vi kan desværre ikke rigtig anbefale det, selvom vi virkelig godt ville. Vi endte med at måtte minde dem om vores bestilling op til flere gange, fik tingene i en besynderlig rækkefølge og hvad der blev serveret, var desværre ikke rigtig værd at vente så længe på. Kattene gad heller ikke rigtig sludre. Men måske de bare havde en dårlig dag?..

  //Debbie

 2. Alexia

  Har været på Café Miao en enkelt gang og vender heller ikke tilbage, dårlig kaffe, langsom betjening og slet ikke café og hyggelig stemning på nogen måde i deres Ikea møbelbelagte lokale. Desværre… ville så gerne sige det var godt, men det er ikke en succes. :(

 3. meowmeow Post author

  Det er PRÆCIS sådan vi havde det, Alexia. :( Det kunne være gjort så meget bedre. På alle måder..

  //Debbie

 4. Pingback: Med kattehat i Hareskoven | MEOWMEOW

 5. Pingback: Love love love love love love love | MEOWMEOW

 6. Pingback: Lykkeliste uge 09 | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>