Tirsdags tilbageblik #11

meowmeowdk_debbie_farsgamleur_04 meowmeowdk_debbie_farsgamleur_03 meowmeowdk_debbie_farsgamleur_02

Et nyt ur er flyttet ind på mit håndled. Det går slet ikke og trænger også til en kærlig hånd, men aligevel bliver jeg glad ved synet af det. Det har nemlig tilhørt min far. De sidste mange år har det dog passet sig selv, pakket væk. Men jeg husker det tydeligt fra min barndom. Jeg var dybt fascineret af det kæmpe store ur. Det syntes jeg nemlig det var dengang. Gigantisk og tungt, rundt om min lille arm. For det skulle selvfølgelig prøves på. Ofte! Det mest fascinerende ved det hele var, om man kunne åbne og lukke den svære lås.

Nu kan jeg heldigvis åbne og lukke det med lethed. ;) Det er pludselig heller ikke så kæmpe stort længere, men passer mig helt perfekt. Så nu skal det få en masse kærlighed, samt et nyt batteri og så skal vi ud og gå sammen.

meowmeowdk_debbie_farsgamleur_01

Det er fantastisk som gensynet af en genstand, en duft eller et sted, kan frembringe glemte minder. Har I ikke også oplevet det? :)

//Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>