Tirsdags tilbageblik #3

Så er det blevet min tur til at komme med et lille tilbageblik :) Jeg tænkte, at I måske ville synes det var sjovt, at høre min og Debbies historie – altså historien om hvordan vi to egentlig er havnet sammen her på MEOWMEOW.

tilbage10

Det hele startede tilbage i 2012. Debbie og jeg havde dengang hver vores blog, og en dag i maj lavede jeg et indlæg, hvor jeg bad mine læsere om, at fortælle lidt om dem selv. Her dukkede der så en sød pige op ved navn Debbie – og I kan se hvad vi skrev sammen herunder :)

tilbage5

På denne måde blev jeg opmærksom på Debbies fine blog. Jeg blev faktisk så betaget af hende, at jeg i august 2012 lavede en bloganbefaling af Debbies.dk.

tilbage6

Vi fandt lynhurtigt ud af at vi havde en del tilfælles, og en dag gik det op for os, at vi boede en spytklat fra hinanden! Hvorfor så ikke prøve at mødes irl? Men hvordan gør man det, og hvad nu hvis det bare bliver kikset og det glansbillede man har af den anden bare falder igennem? Well, der var jo kun én måde at finde ud af det på. Vi aftalte at følges ad til et chokoladeevent (det kan jo aldrig gå helt galt når der er chokolade man kan proppe i munden vel?) – og det var kattekærlighed ved første blik. Vi ævlede løs fra vi mødtes ved S-toget og til vi skiltes igen senere på dagen. Her er det første billede af os sammen – nååårh :)

tilbage7

Vi begyndte herefter at gå på genbrugsskattejagt rundt omkring i det københavnske – genbrugsguld er nemlig en af de mange fælles interesser vi har. Nårh ja, så blev der naturligvis også spist masser af kage og slupret kaffe ind imellem :) Vi blev også så modige, at vi skød hinandens ‘dagens’ billeder i ny og næ. Til diverse blogger events, modeuger og pressedage var vi hinandens faste ‘partner in crime’, og alt dette har resulteret i et hav af fælles-selfies på instagram :)

tilbage2
tilbage8

Nu er vi blevet tætte veninder, og vi deler stort set alt med hinanden. Vi ses som oftest en gang om ugen – og ikke nødvendigvis i blogsammenhæng som ‘i gamle dage’. En forårsdag hvor solen skinnede og vi var midt i at skyde ‘dagens’, fik vi så idéen om at fusionere vores to gamle blogs. Vi var begge kørt lidt træt i det gamle, og trængte til luftforandring. Vi er meget forskellige, men samtidig har vi så mange fællesnævnere, at det bare gav mening! Fusionen fandt sted i april i år og vi er begge rigtig glade for den lille verden vi sammen har fået skabt.

tilbage9

Debbie og jeg er de bedste kattevenner (frem med brækposerne – nu bliver det sukkersødt) og jeg sætter så meget pris på, at vi har fundet hinanden!

//Signe

16 thoughts on “Tirsdags tilbageblik #3

 1. Bente Nielsen

  Alle elsker Debbie og Signe!
  Jeg elsker jeres friske indput fra hverdagens små oplevelser. Prikker og katte, små finuligheder har i øje for i dagens trummerum.
  Kærlig hilsen skrækkelige tante Bente

 2. meowmeow Post author

  Åh tusind tak, ‘ikke så skrækkelig længere’-tante Bente ;) Jeg synes det er så utrolig hyggeligt, at du har lyst til at følge med! :)
  Kram og kærlige hilsner, Debbie

 3. Missejammer

  Hvilket virkelig F A N T A S T I S K indlæg! Det er simpelthen rart at læse om jeres katteeventyr. Hurra for jer, jeres gode idéer, lækre bloggeri, skønne billeder og smukke ansigter!

 4. Judith

  … OG i øvrigt sejt I fik mødt hinanden i virkeligheden. Det kan godt kræve en del overvindelse, hvis man kun kender hinanden fra blogs – af frygt for akavethed. Fedt det bare lykkedes :) Se så fin en blog der kom ud af det.

 5. Michelle

  Ej, hvor er det bare det sødeste indlæg ever!!! Og hvor er det hyggelig læsning.

  Og selvom jeg ikke får kommenteret så ofte, som jeg gerne vil, så synes jeg at jeres nye kattehjem er blevet så fint. Det er så prog herinde, men stadig meget hyggeligt :)

 6. meowmeow Post author

  Ih hvor dejligt at du synes det Michelle :) Var lidt bange for at det skulle blive for sukkersødt det hele – men vi ER bare lidt sukkersøde tror jeg. Måske pga alt det kage vi spiser haha )

  Og tak for de rosende ord om bloggen – vi er også godt tilfredse med resultatet :)

  //Signe

 7. meowmeow Post author

  Tusind tak Anne :) Og ja, kaffe og chokolade er nemlig bare det perfekte grundlag :)

  //Signe

 8. meowmeow Post author

  Ja, det er jeg også glad for at vi gjorde kan du tro :) Trods sommerfugle i maven!

  //Signe

 9. meowmeow Post author

  Årh kære Missejammer :) Tusind tak altså! Hurra for søde læsere som dig!

  //Signe

 10. Kirstine

  Ihh søde jer, og hvor er I bare cute på det der første foto :*
  Elsker at følge med her og irl ;)
  Kram, Konfetti og Kærlighed fra K

 11. Pingback: Tirsdags tilbageblik 04 | MEOWMEOW

 12. Pingback: Lykkeliste uge 04 + 05 | MEOWMEOW

 13. Pingback: Plus/minus | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>