Tirsdags tilbageblik

Jeg vil starte denne tirsdag med snuden i arkiverne, det er nemlig tid til endnu et nyt tiltag herinde – Tirsdags tilbageblik. Denne tirsdag er temaet ‘dagens’ billeder, snuppet gennem bloggens korte levetid. Men næste tirsdag kan det være temaet er noget helt andet og nogle uger er det Signe der ser tilbage på noget, andre uger vil det som denne være mig. :)

IMG_8682redi dagens_monkisæt_carlsberg_04 meowmeow_dagens_vintageshirt_02 meowmeow_dagens_vintageshirt_04 meowmeow_dagens_dansksaetmeow05 meowmeow_dagens_blaavedsoerne02 meowmeow_dagens_blaavedsoerne meowmeow_dagens_debbie_blomstretbedstemorkjole03 meowmeow_dagens_debbie_blomstretbedstemorkjole08 meowmeow_dagens_debbie_prikketsaet03 meowmeow_dagens_debbie_prikketsaet01 meowmeow_dagens_debbie_mintoghjerter04 meowmeow_debbie_dagens_strikogkattenederdel_02 meowmeow_debbie_dagens_strikogkattenederdel_04 meowmeow_debbie_dagens_kimonoYOU_01 meowmeow_ciffdagens_03 meowmeow_debbie_dagens_blomstretheldragt_02 meowmeow_dagens_debbie_sorthvid_01 meowmeow_debbie_dagens_moenstermix_02 meowmeow_debbie_dagens_moenstermix_03

Og nu har jeg lyst til at lufte fine kraver, viktorianske skjorter, katteprint og min bløde kimono. Og jeg har især lyst til at hoppe i det prikkede ‘sæt’ som jo egentlig ikke rigtigt er et sæt. Den ene del er nemlig fra H&M og den anden er fra Marimekko, men jeg synes de gør det så godt sammen. Håber snart der er lejlighed til det igen. :)

Har I nogle favorit sæt eller måske lokationer I synes bedre om end andre? Signe og jeg vandrer altid rundt på gader og stræder, for at finde en sej baggrund til vores billeder og det er ikke altid let skulle jeg hilse og sige. Jeg gad godt vide, om det egentlig er noget I bemærker og går op i, når I ser et skud dagens billeder på en blog? :)

//Debbie

10 thoughts on “Tirsdags tilbageblik

 1. Den Pæne Overflade

  Jeg tænker super meget over det, når jeg kigger jeres billeder igennem. Eller lægger mærke til det er det vel nok nærmere. Synes nemlig de er super inspirerende og fulde af farver. Og så kan jeg godt lide at det ikke altid er det samme sted i tager billeder! :)

  Ps. Det prikkede ‘sæt’ er super lækkert!

 2. Nanna Says

  Super fine outfits – og også locations :-)
  Mine favoritter er nok det med ‘Meow’ t-shirten og det med kattenederdelen (hmm, måske man skulle erhverve sig noget med katte, hehe)

 3. Julia

  Wowowow, jeg er lige faldet over din blog og shit, hvor har du god stil :D Nice!! Jeg følger i hvert fald med fremover!

 4. meowmeow Post author

  Hehe, det er da heller ikke til at vide, når jeg sådan fører mig frem i dette indlæg. ;) Men tusind tak for de meget flotte ord, de satte virkelig et smil på mine læber! Så dejlig du har lyst til at følge med. :) /Debbie.

 5. meowmeow Post author

  Mange tak, Nanna. Det var ret sjovt, selv sådan at se dem alle i en lang køre. :)

  Haha, der er noget der kunne tyde på det ;) Katteting er også godt, og så vrimler det jo med katteprint over det hele lige for tiden, synes jeg. :) /Debbie

 6. meowmeow Post author

  Hvor er det fedt at læse, Mia. Så er det ikke forgæves vi vandrer rundt, for at finde det helt rette sted. Og generelt tænker meget over det, når jeg bevæger mig rundt i byen. :)

  P.s TAK! Jeg blev også svært begejstret da det slog mig, at de to dele jo var et næsten perfekt match. :D /Debbie.

 7. Missejammer

  Jeg lægger b e s t e m t mærke til de forskellige baggrunde og hvordan farverne nogen gange matcher til en accessorie ellee tøjdel, eller blot står i skøn kontrast. Det er en sej og levende måde, at I gør det på. Så bliv endelig ved, trods besværet. For mig er det jeres besvær, værd!

  Jeg er ret vild med billedet af din Kattemon tattoo og kattenederdel! Men også billedet af kraven på den lyseblå med det fine hjerte ved. Det er lidt nogle favoritter.
  Dog er det prikkede sæt så cool!

 8. meowmeow Post author

  Dejligt at høre Missejammer! Vi vil klart fortsætte, så godt vi kan :D

  Det er faktisk også alle klare favoritter hos mig. Jeg er især glad for, at jeg valgte at klikke kattenederdelen hjem, jeg var ellers meget i tvivl. :) /Debbie

 9. Pingback: Tirsdags tilbageblik #02 | MEOWMEOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>