To katte på tur

meowmeow_gamlecarlsberg

kaffe og kage

Når kattedamerne mødes, skal der kaffe og kage (i en eller anden form) på bordet. Når det serveres på Vesterbro slottet, så får man det endda serveret på pæne pasteller (Signe spiste af samme udgave i mintgrøn). En god sludder starter nemlig bedst, over kaf’&kage. ;)

Da vi var færdige med godterne, hoppede vi straks ud og nød godt af den varme sol. Mens vi stod og skulle til at skyde en omgang dagens, kom den sødeste dame forbi og spurgte om hun ikke lige skulle tage et billede af os. Helt forbavsede, men begejstrede over venligheden, takkede vi stort ja og stillede os pænt op side om side. Tak for overskuddet, rare dame! Det satte godt nok store smil på kattelæberne. :)

Der kommer selvfølgelig ‘rigtige’ dagens billeder af os begge. Men indtil da, får I dette kære et af slagsen.

//SIgne og Debbie

Husker I forresten at tilmelde jer, vores Gola giveaway? Der er hele to af slagsen på spil og de er ret så pæne, skulle vi hilse og sige. :)

4 thoughts on “To katte på tur

 1. Pingback: Ta’ en slapper | meowmeow

 2. A+K/VenterPaaVin

  Ligner en pragtfuld kattetur! Alle ture, der involvere hindbærsnitter, sol og pænt stel, er faktisk gode, mig bekendt i hvertfald.

  – Anne

 3. meowmeow Post author

  Vi kunne ikke være mere enige, Anne! :D

  // Signe og Debbie :)

 4. missejammer

  Det ser dejligt ud. Er enig i det med kaffe og sol – ja og et fint stel!
  Jeg får helt vildt meget lyst til kaffe og kage…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>