Velkommen til meowmeow

_MG_7573

Jubiii – så er vi her endelig! Velkommen til vores fælles kattehule, hvor der fremover vil blive delt masser af fis og ballade, fra to skøre kattedamer.

Til dem der ikke skulle kende os i forvejen, kommer her en kort intro:

Signe er smykkedesigner for hendes eget mærke i am rebel og pt. arbejder hun i smykkebutik, for at skrabe sammen, til at blive helt selvstænding. Hun bor på et slot på Vesterbro, omgivet af sej street art og skæve eksistenser. Når solen skinner på København, øver Signe sig på sit longboard, helst med sneakers på fødderne. Tidligere har hun blogget på meilholm.blogspot.dk, hvor hun har delt glimt fra dagligdagen, dagens billeder og hvad livet ellers byder en Vesterbro pige.

Debbie arbejder til daglig som handicaphjælper, men arbejder ihærdigt på at åbne egen online genbrugsshop, da hun er genbrugsjæger med stort G.  Hun har sin daglige gang i hulen i Vanløse, som hun deler med kæresten Mads og de to store pelsklumper Kattemon og Lillebror. Tidligere har hun blogget på debbies.dk, hvor man især har kunnet finde guld fra de mange turer rundt i diverse genbrugsshops og guides dertil. Snart starter hun på et helt nyt genbrugseventyr, som vi selvfølgelig deler herinde, så snart det er officielt. :)

Nu er vi her og vi håber virkelig I vil tage godt imod os. Vi glæder os i hvert fald som små børn, til at komme rigtigt i gang herinde og har en masse spændende ting i ærmet. Ja faktisk så skyder vi vores første giveaway i gang senere i dag, så I må endelig kigge forbi!

Til slut vil vi da lige nævne, at vi selvfølgelig også er at finde rundt omkring på diverse sociale medier. Indtil videre kan I finde os på Bloglovin, samt på Instagram under brugernavnet meowmeowdk. Vi håber vi ses!

12 thoughts on “Velkommen til meowmeow

 1. Katrine S

  Jaaaaa! Kæmpe tillykke med jeres nye fælles legeplads og med det fine fælles navn, som man kun kan blive glad af :-). Rigtig meget pøj pøj med at komme godt i gang.
  Kram

 2. Lou

  YAY!
  Elsker navnet og jeres nye bloggerhjem og glæder mig til at følge jer to dejlige kattedamer :)

  Kh Lou

 3. meowmeow Post author

  Jaaaaa! Kæmpe mega mange tak søde Katrine :) Vi har haft sommerfugle i maven over at offentliggøre både navn og legeplads – så hvor er det bare dejligt du kan li det :) Vi glæder os til at komme rigtigt i gang kan du tro!

  /Debbie og Signe

 4. meowmeow Post author

  Jamen det skulle den da selvfølgelig :) Og tusind tak – giveawayen er skudt i gang ;)

  /Debbie og Signe

 5. meowmeow Post author

  Åååårh tak tak tak og hvor dejligt at du følger med kære Marina :D

  /Debbie og Signe

 6. meowmeow Post author

  Juhuuuu – det er vi glade for at høre søde Lou! Vi glæder os også til at dele ud af vores små katteeventyr i nye omgivelser :)

  /Debbie og Signe

 7. Michelle

  Jeg er VILD med jeres nye virtuelle hjem. Selvfølgelig skulle det hedde Meow Meow – det er jo et herre fint og sejt blog-navn. Tillykke med flytningen. Her er SÅ fint. :) Og så vil jeg altså se flere billeder med kattemaskerne ;)

 8. meowmeow Post author

  Vi skal se, om vi ikke kan få gang i de masker igen ;) og tusind tak, søde Michelle. Det glæder os virkelig at læse. Vi har haft SÅ mange sommerfugle i kattemaverne.

 9. missejammer

  Har først set jeres svar nu.
  Men sommerfugle i kattemaverne lyder godt – det har jo vist sig at være det værd!
  Som skrevet så glæder jeg mig nu til mere med masker. Det er for katligt!
  Endvidere vil jeg gerne høre jer om, om I selv har designet layoutet eller hvordan I har gjort?
  Jeg sidder nemlig og prøver at gøre noget ved min egen blog – og både Debbie’s gamle og Signe’s (gamle?) blog har et lækkert layout. Men jeg er bare ikke nogen dygtig blog-designer…
  Hvordan har I gjort det?
  Held og lykke med jeres blog! Den fungerer godt. :)

 10. meowmeow Post author

  Vi har brugt en wordpress skabelon, som vi så har tilpasset lidt så den matchede vores ønsker. :)

  Debbies gamle blog er også med wordpress skabelon og Signes lå på blogger. :)

  Ved ikke rigtig om det var til nogen hjælp?

  //Debbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>